Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

My Weekly Review Vol.9




(+) Η φοβερή ερμηνεία του Nicolas Cage στο ''The Bad Lieutenant''. Σχετικά με την ίδια την ταινία μου άρεσε αρκετά, χωρίς όμως να ενθουσιαστώ. Νομίζω ότι είναι μια καλή αστυνομική περιπέτεια, με ένα πρωταγωνιστή που όσο κυλούν τα λεπτά γίνεται όλο και συγκλονιστικότερος στον ρόλο του. Καιρό είχα να δω έναν τόσο καλό Cage, συγκεκριμένα από την εποχή των ''Adaptation'' και ''Matchstick Men''. Μπράβο!

(+) Το νέο τραγούδι ''Chase the Tear'' των Portishead. To κομμάτι γράφτηκε με αφορμή την ημέρα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και έχει ως σκοπό να ενισχύσει οικονομικά το έργο της Διεθνής Αμνηστίας. Μουσικά πρόκειται για ένα εξαιρετικό σκοτεινό ηλεκτρονικό τραγούδι, και μας δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την εξέλιξη του trip hop ήχου τους. Έχω κολλήσει...τo βίντεο πιο κάτω.

( ) Η ταινία ''Funny People'' με τον Adam Sandler, άλλα και άλλους γνωστούς κωμικούς αστέρες του Hollywood. Τι να πω, η ταινία με δίχασε. Κατ'αρχήν είναι ακραία μεγάλη (146 λεπτά!) χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Το πρώτο μισό της ταινίας το βρήκα πάρα πολύ καλό με το δραματικό κομμάτι της ταινίας να ισορροπεί ικανοποιητικά με το κωμικό στοιχείο και η ιστορία να εξελίσσεται ομαλά και όμορφα. Το δεύτερο μέρος δε, το ρομαντικό, είναι γεμάτο κλισέ, άκυρες συναισθηματικές εξάρσεις και διακυμάνσεις από τους πρωταγωνιστές και γενικώς κάπως περιττό...


(+) Ο φετινός δίσκος ''These Four Walls'' των Σκωτσέζων We Were Promised Jetpacks. Wow! Υπέροχα κιθαριστικά χωσίματα, μια διάχυτη και εκρηκτική μελαγχολία και φυσικά η ιδιαίτερη σκωτσέζικη προφορά. Έπρεπε να τον είχα ακούσει κάτι μήνες νωρίτερα...φοβερός. Ακολουθεί βίντεο του κολλητικού ''Quiet little voices'' παρακάτω.

(-) Οι έντονες φήμες για επιστροφή του Michael Schumacher στην Formula 1. All the good things come to an end...είχε πει πολύ σωστά κάποτε η Nelly Furtado...

(-) H βίαια επίθεση κατά του Berlusconi. Όσο σκανδαλιάρης και να είναι και ότι και να έκανε ο Ιταλός πρωθυπουργός στην χώρα του, και όπως φαίνεται έκανε αρκετά, δεν είναι τρόπος αντίδρασης αυτός.

(+) Οι δραστηριότητες του UpnLoud. Mετά το χθεσινό Rock'n'Roll Christmas Party από αύριο συντονιστείτε για τις εκπομπές των παραγωγών με τα μικρόφωνα. Εμείς θα τα πούμε την Τρίτη στις 22.00 με 00.00.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου