Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

My Weekly Review Vol.10




(-) Ο αιφνίδιος θάνατος της 32χρονης ηθοποιού Brittany Murphy από καρδιακή ανακοπή. Φήμες λένε ότι έπασχε από νευρική ανορεξία και εθισμό σε φάρμακα. Θα την θυμόμαστε πάντα από τις συμμετοχές τις σε ταινίες όπως ''8 Mile'', ''Just Married'' και ''Sin City''.

(+) H επιστροφή των τεράστιων Radiohead στο στούντιο από αρχές του νέου έτους, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ed O'Brien. Mακάρι να συνεχίσουν εκεί που σταμάτησαν με το εκπληκτικό ''In Rainbows'', που φιγουράρει σε αρκετές λίστες κορυφαιών άλμπουμ των 00s.

(-) Oι ανησυχίες μου επιβεβαιώθηκαν. Ο πλέον 42χρονος Schumacher, μετά από τρία χρόνια απουσίας, επιστρέφει ξανά στις πίστες...

(+) O πανέμορφος τέταρτος δίσκος ''Dimensions'' των Αυστραλών Lovetones. Pop/Rock ψυχεδέλεια, μελωδικές συνθέσεις και πολύχρωμα ακούσματα που σε ταξιδεύουν. Μπράβο!


(+) Ο Ρους Γιώργος και το τραγούδι του ''Εξαιρέσεις''. Ένα όμορφο ελληνόφωνο, κιθαριστικό κομμάτι που σου ανεβάζει την διάθεση. Μάλλον το μόνο ικανοποιητικό τραγούδι που άκουσα αυτές τις γιορτές έξω στα Γρεβενά...Το 1999 ξεκίνησε μαζί με φίλους το συγκρότημα ''Λάθος Πόρτα'' και στην συνέχεια σπούδασε τηλεοπτική και κινηματογραφική παραγωγή στην Ιταλία. Το 2007 και 2008 ηχογράφησε δύο demo και επέστρεψε μόνιμα στην Αθήνα. Γνωρίστε τον από το myspace.

(+) H ταινία του 2004, ''Die fetten Jahre sind vorbei''. Μεταφρασμένος τίτλος: ''Οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες''. Για άλλη μια φορά ο γερμανικός κινηματογράφος στα καλύτερά του. Φοβερή ταινία για την φιλία, την πλουτοκρατία και τις υπέρμετρες φιλοδοξίες.

(+) 1 χρόνος, 342 Ταινίες, 12 μήνες παραγωγής και 7 λεπτά. Δείτε παρακάτω το υπέροχο βίντεο με μια πολύ καλή μουσική επένδυση και τις χαρακτηριστικότερες σκηνές από πολλές φετινές ταινίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου