Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

My Weekly Review Vol.8



(+) Η ταινία ''Napoleon Dynamite'' του 2004. Ιδιαίτερη και εκκεντρική, με τραγικά αστείους διαλόγους, αποτελεί την απόλυτη ταινία των nerds. O Jon Heder (''School for Scoundrels'') σε απίστευτη φόρμα μας παρουσιάζει τον απόλυτο nerd κόσμο που τον περιβάλλει...

(-) H πτώση ενός τεράστιου αθλητικού ινδάλματος και ''του τέλειου οικογενειάρχη'', του Tiger Woods. Μετά τις αποκαλύψεις για τις άπειρες εξωσυζυγικές σχέσεις που διατηρούσε τώρα μιλάνε και για εξώγαμα...

( ) Το τέρμα ΑΚΡΑΙΟ νέο videoclip των Massive Attack. Συνοδεύει το νέο τραγούδι ''Paradise Circus'' από τον πολυαναμενόμενο τους δίσκο ''Heligoland'' και είναι κανονικότατη ρετρό τσόντα...Κατά αυτόν τον τρόπο το τραγούδι πέφτει σε δεύτερη μοίρα, που εμένα προσωπικά μου άρεσε αρκετά...στο youtube δεν υπάρχει πια..μπορείτε να το δείτε όμως από ΕΔΩ.

(+) Η κωμωδία ''Youth in Revolt'' που κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. αρχές του 2010. Μόνο και μόνο που συμμετέχουν οι Michael Cera (αυτή τη φορά ως διχασμένη προσωπικότητα!) και Ζach Galifianakis φτάνει για να γνωρίζουμε από τώρα τι μας περιμένει! Ήδη έχει αποσπάσει, στο φεστιβάλ του Τορόντο, διθυραμβικές κριτικές. Απολαύστε το πολύ καλό trailer εδώ.

(+) Το αγγλικό δισκάδικο Art Vinyl μόλις ανακοίνωσε τις 50 υποψηφιότητες για το artwork/εξώφυλλο της χρονιάς. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός γίνεται για τέταρτη συνεχόμενη φορά και την κριτική επιτροπή απαρτίζουν διάσημοι δημοσιογράφοι, μουσικοί και γραφίστες από την Βρετανία. Περισσότερες πληροφορίες και όλες οι υποψηφιότητες εδώ.

(+) Tέλος, η τεράστια νίκη της ομάδος μου την περασμένη Τρίτη μέσα στο Τορίνο. Το σημαντικότερο γεγονός για εμένα για την εβδομάδα που πέρασε. Τα συγχαρητήριά μου και από εδώ και εις ανώτερα!!

 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου