Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

The Raveonettes - In and out of control



Noise Pop, LP (Κυκλοφορεί από τις 6 Οκτωβρίου)

Το δανέζικο μουσικό δίδυμο the Raveonettes, που ποτέ δεν κατάφερε να με ενθουσιάσει ιδιαίτερα (με εξαίρεση το πασίγνωστο ''Love in a trash can''), μόλις κυκλοφόρησε την τέταρτή του δισκογραφική δουλειά. Ο νέος τους δίσκος με έκανε να αναθεωρήσω την παραπάνω προσωπική άποψη και έτσι σκοπεύω να τους ακούσω καλύτερα στο άμεσο μέλλον.
Το ''In and out of control'' περιέχει για μένα ακριβώς τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας πετυχημένος up-tempo pop δίσκος. Δυναμικός και με ταχύτατο ρυθμό, τόσο από μουσικής απόψεως, όσο και από την πλευρά των φωνητικών της Sharin Foo. Παράλληλα, σε όλα τους τραγούδια υπάρχει και ένα rock'n'roll attitude που κάνει το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα ακόμη πιο συναρπαστικό.
Ξεχωρίζω το καλοκαιρινό ''Bang!'' και το ''Heart of Stone''.

2 σχόλια:

Chris Z. είπε...

To είχα ακούσει αυτό, μου άρεσε αλλά δεν με ενθουσίασε.. Αλλά είμαι και λίγο περίεργος σ' αυτά.. :)

Tous Silversun Pickups τους έχεις ακούσει??

The Escapist είπε...

Άκουσα το φετινό τους Swoon το καλοκαίρι..αλλά δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα..όπως και με τους A Place to Bury Strangers νομίζω ότι είναι πολύ καλές δουλειές αλλά όταν τα άκουσα δεν με έκαναν το κλικ..αν τους ακούσω κάποια στιγμή ξανά μπορεί να αλλάξω γνώμη...ωραίο το blog σου..διάβαζα το άρθρο για το Βoat that rocked..και αν σε ενδιαφέρει υπάρχει και μια ανάλογη σειρά στην Βρετανία το FM που σχετίζεται με ραδιόφωνο..ξεκίνησα να την βλέπω χθες

Δημοσίευση σχολίου