Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

my weekly review

  • How You Like It Now? Οι Bρετανοί The Heavy live στην Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου στο Block 33. Αυτό το πανέμορφο και συνάμα εκρηκτικό κράμα από rock, funk και soul απλά δεν χάνεται! Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
  • "Ηeartless"(Σκοτεινή Καρδιά). Το νέο θρίλερ του Philip Ridley. Ξεκινά πολλά υποσχόμενο και έπειτα γίνεται αρρωστημένο και παρατραβηγμένο...Είναι η ιστορία ένος περιθωριοποιημένου νεαρού άντρα στο Λονδίνο, που εκ γενετής έχει σημάδια στο πρόσωπό του που του περιορίζουν την κοινωνική του ζωή. Ξαφνικά παρατηρεί ότι γύρω του χάνονται με έναν βίαιο, σατανικό τρόπο αγαπημένα του πρόσωπα και αποφασίζει να αντιδράσει...Ενδιαφέρον σκηνοθεσία, καλούτσικες ερμηνείες και ένα καλό, αρχικό concept δεν αρκούν...
  • Η συνεργασία του street artist Banksy και των αγαπημένων μου Simpsons έβγαλε αυτό εδώ. Φανταστικό και αυτοσαρκαστικό. Απλά πανέξυπο.
  •  Δεν μας τα λέει καλά η LaRoux... Eμένα προσωπικά ποτέ δεν με γέμισε το μάτι. Σε πρόσφατη συνέντευξή της δηλώνει ότι πλέον σνομπάρει παντελώς τα synths. Ξαφνικά θυμήθηκε, όπως η ίδια αναφέρει, ότι το συγκεκριμένο μουσικό είδος έχει πεθάνει και ότι θα αλλάξει ριζικά το ύφος του νέου της άλμπουμ! Ξέχασε μάλλον ότι μόλις πέρσι κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ που αποτελούνταν 99% από synths και προώθησε ένα γενικότερα "i love the 80s" στυλ...
  • "Ηeartbreaker". To νέο κομμάτι των Girls από το νέο τους EP oνόματι "Broken Dreams Club" που κυκλοφορεί τέλη Νοεμβρίου. Το indie pop/rock τους που τόσο άρεσε πέρσι, φαίνεται να συνεχίζει στους ίδους catchy ρυθμούς και φέτος...Ακούστε εδώ.

        0 σχόλια:

        Δημοσίευση σχολίου