Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Motorama live in Τhessaloniki - Δωρεάν Προσκλήσεις


Για τους Motorama από την Ρωσία τα έχουμε πει ουκ ολίγες φορές. Η μπλογκόσφαιρα συνέβαλε στο να ακουστούν αρκετά την περασμένη χρονιά, και το άλμπουμ-ντεμπούτο τους "Alps" παραλίγο να μπει στην τελική 20άδα της Blogovision. Σε τούτο το μπλογκ τουλάχιστον καταχωρήθηκε στην πρώτη θέση. Όλο αυτό το διάστημα τα παιδιά μέσω του web radio UpnLoud προσπαθήσαμε να τους κάνουμε γνωστούς σε ένα ευρύτερο κοινό, γιατί το αξίζουν. Πανέμορφη post-punk δοσμένη σε έναν άρτια δομημένο δίσκο και μάλιστα δωρεάν. Τέτοιες προσεγμένες DIY δουλειές θα πρέπει να εκτιμούνται, από τους λάτρεις της indie μουσικής και όχι μόνο. Η ευκαιρία μας δίνετε στις 6 Απριλίου στο Γαία live στα λαδάδικα, και είναι ο καρπός της συνεργασίας της συναυλιακής εταιρείας LoveLight Productions και του UpnLoud web radio. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα mini-LoudSound Festival, εφόσον στο line-up έχουνε προστεθεί οι Electric Litany και οι Β-Sides.

Στην παραπάνω προσπάθεια το blog "the Escapist" χαρίζει σε δύο τυχαίους και άγνωστους αναγνώστες δύο δωρεάν προσκλήσεις για το event. Aυτό που έχετε να κάνετε από σήμερα είναι να αφήσετε comment στην συγκεκριμένη ανάρτηση με το ονοματεπώνυμό σας και το e-mail σας ή να στείλετε τα παραπάνω στοιχεία με τον τίτλο "Motorama" στην διεύθυνση stefanosbel@gmail.com. Oι δύο νικητές θα ενημερωθούν με e-mail λίγες μέρες πριν το event και θα ανακοινωθούν και εδώ από το blog.

Αναλυτικά:
LINE UP :
MOTORAMA (RUSSIA)
B-SIDES (GREECE)
PLUS MORE T.B.A...

Doors open: 21:30
Tickets: 10 euros στο lofi.eventbrite.com (σύντομα θα διορθωθεί και το location)
12 euros
προπώληση
15 euros
ταμείο

UPDATE 

Και επειδή ρωτάτε, comment ή mail για τα 2 tickets μπορείτε να στέλνετε μέχρι και την Παρασκευή, 1 Απριλίου. Την αμέσως επόμενη μέρα θα ανακοινωθούν οι 2 νικητές μέσω post στο blog και mail. Για την παραλαβή τους θα τα πούμε στη συνέχεια. Τα εισιτήρια τελικά δεν είναι online tickets, αλλά pre-sale tickets.

23 σχόλια:

papatha είπε...

ευχαριστο νεο... τα 12 ευρω ειναι ελαχιστο ποσο για ενα τοσο καλο γκρουπ που δινει χωρις αντιτιμο τα τραγουδια τους. ποτε βγαινουν τα εισιτηρια?

The Escapist είπε...

έτσι νομιζω και εγώ papatha και καλό είναι τέτοια events να τα τιμουμε με την παρουσία μας ώστε στο μελλον να γινονται και άλλα όμοια...τα εισιτήρια στην φυσική τους μορφή δεν ξέρω αυτη τη στιγμή πότε βγαίνουν, αλλά θα ρωτήσω και θα ενημερωσω σύντομα..αυτη τη στιγμή υπάρχουν τα ιντερνετικα των 10 euro στο eventbrite και αυτά είναι που θα δοθουν δωρεαν από εδώ για όσους ενδιαφέρονται κ ελπιζω να ενδιαφερθούν άτομα...

Ανώνυμος είπε...

Φανταστικο νέο, ελπίζω η συναυλια να εχει κόσμο, διότι μιλάμε για ενα απο τα καλυτερα αλμπουμ του 2010!!!

Υ.Γ.: οι beach fossils ειναι στο ρεπεατ εδω και πολυ καιρό.....δεν περίμενα οτι θα τους ήξεραν και άλλοι...

The Escapist είπε...

Eμένα ήταν στο repeat ολόκληρο το καλοκαίρι...τεράστιο κόλλημα! Όπως επίσης και οι Motorama, χαίρομαι που συμφωνούμε για το άλμπουμ των Motorama και ελπίζω να τους τιμήσεις ο κόσμος σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πάτρα αν δεν κάνω λάθος... 2 tickets for free (να μην πάνε χαμένα) και περιμένω και άλλους!

Ανώνυμος είπε...

Motorama, Beach Fossils, Wild Nothing, Frank Just Frank.....και πολλα αλλα καλα πραγματα βγηκαν την προηγουμενη χρονια...Πολυ ωραίο το blog σου, σημερα μπηκα για πρωτη φορα...

Υ.Γ.:ο προηγουμενος ανωνυμος...

indictos είπε...

αν υπάρχει σποτάκι στείλτο μου να το ανεβάσω στο postradio.gr

Ανώνυμος είπε...

H Love Light Productions θα φερει και τους Wild Nothing τον Σεπτεμβριο...σε συνεργασια παντα με Up N Loud...επισης το link για τα e-tickets ειναι το loudsound.eventbrite.com

indictos είπε...

ρε παιδιά που θα παίξουν τελικά;
Γαία ή block 33;
γιατί στο loudsound.eventbrite.com
γράφει
Wednesday, April 06, 2011 at 1:00 PM
- to -
Thursday, April 07, 2011 at 4:00 PM (PT)
BLOCK33
26 OKTOVRIOU STR. 33

Ανώνυμος είπε...

καλημερα,

Οι Wild Nothing θα παιξουν και Θεσσαλονίκη?
το ελπίζω, πρόκειται ίσως για το album του 2010...μακάρι να τους(τον) δούμε live!!

wilder

Music_Citizen είπε...

Θα παίξουν στο Γαία live,απλά δεν έχει γίνει ακόμα η αλλαγή,συγγνώμη για τη συγχυση

The Escapist είπε...

Moυ φτιάξατε την μέρα..!μακάρι να δούμε Wild Nothing που όντως πρόκειται για ένα από τα άλμπουμ της χρονιάς με το "Live in dreams" σε μένα να κόβει ακόμα υπερωρίες...για spotaki δεν ξέρω τίποτα τα παιδιά απτν upnloud ή lovelight productions μπορεί να έχουν κάτι τέτοιο

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζει κανείς ποιά ειναι τα σημεια προπωλησης?
διοτι προβλεπω πως με τους electric litany, και εξαιτιας του μικρου χωρου, να γινει κανενα sold out.....και να χάσουμε τους motorama!!

ευχαριστώ,
Wilder

The Escapist είπε...

Aκόμη όχι Wilder..ρώτησα όμως και περιμένω απάντηση...

Ανώνυμος είπε...

ok, ευχαριστω, θα περιμενω, αν και στο upnloud αναφερει κατι για metropolis...

wilder

The Escapist είπε...

τελικά έτσι ακριβώς είναι..metropolis η προπώληση και τα ιντερνετικά στο eventbrite..περιμένω και άλλα mails σας για τα 2 tickets!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα παιδια ,

εχει ξεκινησει η προπωληση..
εισιτηρια υπαρχουν ηδη στα Μετροπολις..απλα να σημειωθει οτι ειναι μονο 300 περιορισμενα εισιτηρια για να μαστε και ανετοι...

οποτε...ξεκινηστε..

absentminded είπε...

Α, καλά, μαύρα μεσάνυχτα είχα, νόμιζα ότι ήταν στο Block 33. Δύσκολη μέρα, ψοφάω όμως να τους τσεκάρω λάιβ, ελπίζω, τουλάχιστον, να αρχίσει λογική ώρα.
Το αστείο τής υπόθεσης είναι πως, αν τελικά προσέλθει αρκετός κόσμος, θα είναι για τους Electric Litany.

The Escapist είπε...

φαντάζομαι πως η ώρα που θα ξεκινήσει θα είναι λογική..τους Electric Litany εγώ τώρα τους έμαθα..ελπίζω να ερθεί ο θεσσαλονικιός κόσμος παρά τις δουλειες και το champions league... Σε περιμένουμε!

absentminded είπε...

Καλά, μη θίξουμε το ζήτημα της "λογικής" ώρας έναρξης των συναυλιών.
Πώς σου ξέφυγαν εσένα οι E.L.;! Προσωπικά με αφήνουν ημιαδιάφορη και θεωρώ το "how to be a child & win the war" υπερεκτιμημένο.
Προβληματίστηκα με αυτό που διάβασα σε παραπάνω σχόλιο. Λες να μη βρω εισιτήριο στο ταμείο;
Όπως και να 'χει, εύχομαι να είναι μια όμορφη βραδιά για όλους.

The Escapist είπε...

Πάντως για να μην έχεις άγχος για το ταμείο σε βάζω στην λίστα για το free ticket

absentminded είπε...

Θέλω να πληρώσω Motorama, όχι κούτρα.:Ρ Thanx anyway.

ZlatkoGR είπε...

Εγώ προλαβαίνω να δηλώσω για τις προσκλήσεις;

The Escapist είπε...

Φυσικά Zlatko! Τους νικητές θα τους ανακοινώσω τέλος της επόμενης εβδομάδος, λογικά το επόμενο Σ/Κ..οπότε σε βάζω στην λίστα

Δημοσίευση σχολίου