Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010

The Fieros - The Fieros EP


Indie Rock, EP (Κυκλοφορεί από τις 26 Ιανουαρίου)

Οι Fieros είναι τέσσερις τύποι που τα σπάνε (μουσικά τουλάχιστον). Αποτελούνται από τα αδέρφια Aaron και Joey McClellan, το φιλαράκι τους Chris Holston και τον πρώην drummer των Midlake, McKenzie Smith. Προέρχονται από το Dallas, μετακόμισαν και εγκαταστάθηκαν στο Brooklyn και μας χάρισαν το άκρως απολαυστικό Τhe Fieros EP, που περιέχει 6 δυνατά, γκαζιάρικα rock'n'roll κομμάτια. Πετυχαίνουν απόλυτα τον σκοπό τους, έχοντας το πιασιάρικο rock'n'roll ύφος, καταφέρνουν μέσα σε 16 λεπτάκια της ώρας να ξεσηκώσουν τον ακροατή.

Έτσι δεν είναι μόνο το σέξυ, ρετρό και καλαίσθητο εξώφυλλο που σε φτιάχνει και προδιαθέτει ευχάριστα, αλλά και η μουσική που κολλάει στο μυαλό σου και εύχεσαι να τους ακούσεις τουλάχιστον κάπου εκεί έξω σε κανένα μπαρ κάποια στιγμή...

Προτείνω ανεπιφύλακτα το φοβερό ''In my Veins'' στο repeat..

1 σχόλια:

ksipnistere είπε...

Προς το Blog σας

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr

Δημοσίευση σχολίου