Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Two Lovers (Δύο έρωτες)



Υπόθεση: Ο Λίοναρντ (Joaquin Phoenix), μετά από μια απόπειρα αυτοκτονίας, επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι στο Μπρούκλιν. Καθώς αναρρώνει γνωρίζει τη Μισέλ (Gwyneth Paltrow), μια μυστηριώδη, όμορφη γειτόνισσα με διάφορα προβλήματα, ενώ οι γονείς του τού γνωρίζουν την τρυφερή Σάντρα, κόρη οικογενειακού φίλου και συνεργάτη. Καθώς γνωρίζει και τις δυο κοπέλες ανακαλύπτοντας τις βαθύτερες πλευρές τους, αρχίζει να μπαίνει σε βαθιά συναισθηματικά διλήμματα για το πώς νιώθει, τι θέλει και τι πρέπει να κάνει...

Ο James Gray με το ''Two Lovers'' μας διηγείται μια ιδιαίτερη ιστορία γύρω από την δυσκολία των ανθρώπινων σχέσεων, τις ερωτικές απογοητεύσεις και την ματαιδοξία της ζωής με φόντο το μελαγχολικό και μουντό Brooklyn.
O πολύ καλός και πειστικός Joaquin Phoenix, στο τελευταίο του ρόλο όπως ισχυρίζεται ο ίδιος (θα το γυρίσει σε μουσικός), βρίσκεται ανάμεσα σε δύο γοητευτικές, αλλά εντελώς διαφορετικές γυναίκες, που βρίσκονται σε διαφορετικούς κόσμους και καταστάσεις.
Το ''Δύο Έρωτες'' ως ρομαντικό δράμα πείθει από το πρώτο λεπτό, πολύ ατμοσφαιρικό και γοητευτικό, με ενδιαφέρουσα εξέλιξη και ωραία μουσική επένδυση.
Επίσης, πολύ καλή η ερμηνεία και της Gwyneth Paltrow , ακατάστατη, περίεργη, αλλά και πολύ γοητευτική.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου