Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Blogovision: The Movies, Kαλύτερη Ταινία (20-11)


20. "Due Date" - Γιατί ένα road trip με συνοδοιπόρο τον Zach αποτελεί από μόνο του γεγονός ξεκαρδιστικό και άκρως διασκεδαστικό.


19. "Τoy Story 3" - Γιατί αποτέλεσε ένα νοσταλγικό ταξίδι πίσω στα παιδικά μου χρόνια, δείχνοντας ψυχή και συναίσθημα από την αρχή ως το τέλος.


18. "The Disappearance of Alice Creed" - Γιατί ήτανε η καλύτερη κλειστοφοβική ταινία της χρονιάς, με την ταχύτητα, την ένταση και την μη προβλεψιμότητά της να την κάνουν ξεχωριστή.


17. "Les Beaux Gosses" - Γιατί ακόμη και τώρα κλαίω απ'τα γέλια με αυτήν την αξεπέραστη "coming of age" ιστορία.


16. "The Town" - Γιατί είναι η αρτιότερη γκανγκστερική ταινία της χρονιάς, με προσεγμένη σκηνοθεσία, γρήγορο σενάριο και καλές ερμηνείες.


15. "Scott Pilgrim vs. the World" - Γιατί που αλλού θα δεις μια νεανική ρομαντική κωμωδία με rock πινελιές, μια ενδιαφέρον ιστορία comic και ένα σκληροτράχηλο action-videogame, όλα ενωμένα σε μια ταινία;


14. "Machete" - Γιατί ο Machete τους σκοτώνει όλους και τις παίρνει όλες, πράγμα που σημαίνει ασταμάτητη ψυχαγωγία.


13. "The King's Speech" - Γιατί παρόλο το τεράστιο hype το οποίο εγώ δεν συμμερίζομαι δεν παύει να είναι μια μεγάλη ταινία με ακόμη μεγαλύτερες ερμηνείες.


12. "The Social Network" - Γιατί πρόκειται ίσως για την πιο "γεμάτη" ταινία της χρονιάς που απεικονίζει με άμεσο και καυστικό τρόπο την γέννηση ενός σύγχρονου παγκόσμιου φαινομένου.


11. "Haevnen" - Γιατί αποτελεί μια βαθιά ανθρώπινη, οικουμενική ματιά προς την σκληρή πραγματικότητα και την κοινωνική αδικία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου