Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

No.01: Motorama - Alps

Ανατριχίλα. Ο καλύτερος post-punk δίσκος για το 2010. Τον περίμενα από τους Interpol, αλλά τελικά μου ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία από την αχανής Ρωσία. Σκοτεινός και επιβλητικός όσο χρειάζεται, αλλά ταυτόχρονα μελωδικός και αισιόδοξος. Γλυκόπικρος στο σύνολό του. Όπως είχα γράψει και στο παρελθόν αυτή είναι η δύναμη του "Alps", οι αντιθέσεις που ξεχειλίζουν από κάθε ένα από τα 9 υπέροχα κομμάτια του. Εκτός από την μουσική την ίδια, η άρτια παραγωγή και τα στιβαρά φωνητικά αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα. "Like cold, static dance in Siberia forest", όπως λένε και οι ίδιοι... (post εδώ)

8 σχόλια:

yourmusicride είπε...

Τελικά ψηφίστηκε αρκετά φέτος, δεν το περίμενα! λες να γίνει κάνα μπαμ να έρθουν απ'τα μέρη μας?

The Escapist είπε...

Aρχές Απριλίου ερχόνται αποτι πληροφορούμαι..Θεσσαλονίκη τουλάχιστον...για Αθήνα δεν ξέρω ακόμη κάτι..αντε να τους δούμε!

chien andalou είπε...

Λες να έρθουν Θεσσαλονίκη και να μην κατέβουν Αθήνα; Αυτό θα είναι σκάνδαλο!
(αθηναϊκό χιούμορ)

The Escapist είπε...

Aπλά είναι θέμα promotion..εμείς εδώ πάνω κάνουμε ότι μπορούμε να τους προωθήσουμε και να τους μάθει ο κόσμος και έτσι καταφέραμε να τους πείσουμε να έρθουν!..κ εχω και ακριβής ημερομηνία στις 7 Απριλίου απ'οτι έμαθα αν δεν αλλάξει κάτι...τώρα ο διοργανωτής που τους φέρνει δεν εχω ιδέα αν κανονίζει και για Αθήνα...

chien andalou είπε...

Εδώ και λίγο καιρό νιώθω ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου να ανέβω πάλι στη Θεσσαλονίκη, οπότε οι Motorama θα είναι το υπέροχο κερασάκι σε μια αγαπημένη τούρτα... Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως θα έπρεπε να εύχομαι να μην τους φέρουν στην Αθήνα :)

ΥΓ Τους Godspeed δεν τους φέρατε όμως. Χα!

The Escapist είπε...

Προσπαθούμε να φέρουμε όσους μπορούμε..! Και εφόσον σκέφτεσαι να ανέβεις Θεσνίκη εγώ ενημερώνω για τους Μοtorama μόλις γίνει επίσημο!

chien andalou είπε...

Οκ, σπασίμπα!

chien andalou είπε...

Τους είδα χθες στην Αθήνα. Απλά μην τους χάσετε!

Δημοσίευση σχολίου