Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Going the Distance (Από Μακριά Και Αγαπημένοι)


Ρομαντική Κωμωδία, Η.Π.Α. 2010 (Release Date: 09/09/2010)

Υπόθεση: Για να ξεπεράσει τον πρόσφατο χωρισμό του, ο Garrett (Justin Long) βγαίνει έξω με τους φίλους του για μπύρες. Εκεί όμως εντελώς απρόσμενα γνωρίζει την γοητευτική Erin (Drew Barrymore) και την ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία, μόνο που αυτή πρέπει σύντομα να φύγει από την Νέα Υόρκη και να πάει στην άλλη άκρη των Η.Π.Α., στο Σαν Φρανσίσκο όπου σπουδάζει...

Το "Going the Distance" της Νanette Burstein είναι μια αξιοπρεπέστατη ρομαντική κωμωδία που πραγματεύεται τις σχέσεις εξ'αποστάσεως. Παρόλο τον mainstream χαρακτήρα της, δεν πρόκειται για άλλη μια ηλίθια χαζοκωμωδία, αλλά είναι όμορφα δοσμένη και ισορροπημένη.
Τα προβλήματα και η δυσκολία αυτών των σχέσεων, οι ελπίδες, τα μελλοντικά όνειρα και η υπομονή μπαίνουν εδώ στο προσκήνιο με μια ρεαλιστική και προσγειωμένη ματιά. Επιπλέον, απεικονίζεται και ο ρόλος των φίλων, αλλά και της οικογένειας στην διατήρηση (ή όχι) της σχέσης. Χωρίς υπερβολές και χοντροκομμένες στιγμές, αλλά με περίσσιο χιούμορ και πετυχημένες ατάκες παρουσιάζεται το ρομάντζο με όλα τα σκαμπανεβάσματά του. Οι απολαυστικοί χαρακτήρες (κυρίως του τυπάρα Charlie Day, "It's Always Sunny in Philadelphia") και η χημεία μεταξύ του ζευγαριού (ζευγάρι και στην πραγματικότητα) συμπληρώνουν την θετική εικόνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου