Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

The Rebound


Ρομαντική κωμωδία, Η.Π.Α. 2009 (Κάνει πρεμιέρα στις 1 Ιουλίου)

Υπόθεση: Η Sandy (Catherine Zeta-Jones) είναι μια σέξι σαραντάρα, χωρισμένη με δύο ανήλικα παιδιά. Προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή μετακομίζοντας στην Νέα Υόρκη και ψάχνοντας για δουλειά. Το ίδιο όμως επιδιώκει και ο νεαρός Aram (Justin Bartha), o οποίος απογοητευμένος από την προσωπική του ζωή, καταλήγει να γίνει νταντά προσέχοντας τα δύο της παιδιά. Και σε αυτό το σημείο ξεκινά ένα απρόσμενο, αταίριαστο και φουρτουνιασμένο love story...

Αν δεν βρισκόμασταν στο κατακαλόκαιρο μάλλον το παρόν blog δεν θα φιλοξενούσε την αισθηματική κομεντί ''The Rebound''. Η ζέστη όμως μας ωθεί στην χαλαρή διάθεση και στην ξεκούραση του μυαλού, και αυτά με την σειρά τους μας οδηγούν σε ανάλαφρες, επιφανειακές κωμωδίες που δεν έχουνε να μας παρουσιάσουν τίποτα νέο ή αξιόλογο, αλλά δεν μας χαλάνε κιόλας.
Μια τέτοια ταινία είναι και η συγκεκριμένη. Ένα προβλέψιμο, αλλά παράλληλα διασκεδαστικό love story, με την υπέροχη, πανέμορφη παρουσιά της ώριμης Catherine Zeta-Jones έφτασε να με κερδίσει. Θετική εντύπωση μου άφησε και η κατάληξη της ιστορίας. Απεναντίας, ο γαμπρός του ''The Hangover'' Justin Bartha, παρουσιάζεται για μια ακόμη φορά άχρωμος, αλλά το ζευγάρι κατά κάποιον παράξενο τρόπο δείχνει να δένει αρκετά καλά στην οθόνη.
Η ρομαντική ταινία μέσω της κωμικής οπτικής γωνίας της μας μιλάει για τις ερωτικές σχέσεις που χαρακτηρίζονται από την μεγάλη διαφορά ηλικίας και τα επακόλουθα ταμπού, προβλήματα και απρόοπτα γεγονότα που εμφανίζονται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου