Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

MY WEEKLY REVIEW


(+) Εκτός από το World Cup 2010, την Νότια Αφρική και τις ενοχλητικές βουβουζέλες υπάρχουν για πρώτη φορά και τα Miss World Cup 2010, που πραγματοποιήθηκαν αυτές τις μέρες στη Γερμανία. Νικητής η Αργεντινή, με την 17χρονη Jennifer Scherman να κλέβει την παράσταση. Στη δεύτερη θέση παρακαλώ η Ελληνίδα Κατερίνα Γιαννοπούλου και τρίτη βρέθηκε η εκπρόσωπος της Νορβηγίας, Avalon-Chanel Weijzig. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και κάποια videos θα βρείτε εδώ..

(+) Νέο single από τους συμπαθέστατους The Pains of Being Pure at Ηeart, που συνεχίζουν να με κάνουν να τους γουστάρω. To κομμάτι λέγεται ''Say No to Love'' και είναι χαρακτηριστικό δείγμα της φοβερής δουλειάς που κάνουν από τις αρχές του 2009, δηλαδή την παραγωγή αξιολάτρευτης, έντονης κιθαριστικής pop. Ακολουθεί στο τέλος..

(+) Και εδώ που λέμε για νέα κομμάτια, μετά τα ''The Suburbs'' και ''Month of May'', o ακροατής και χρήστης του internet έχει την δυνατότητα να ακούσει δύο επιπλέον αξιόλογα κομμάτια των νεών Arcade Fire. Πρόκειται για τα 'Ready to Start'' και ''We used to wait''. Ακούστε τα εδώ..


( ) Τα ακραία καιρικά φαινόμενα την προηγούμενη Παρασκευή, που θύμιζαν τον ερχομό τσουνάμι σε τροπικό νησί, κατέστησαν αδύνατη την διεξαγωγή του πρώτου UpnLoud Festival. Έτσι λοιπόν ορίστηκε νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή η Πέμπτη 24 Ιουνίου, και ας ελπίσουμε σε τέλειο καιρό με την συνοδεία άκρως καλοκαιρινών, δροσερών μουσικών. Έτσι για να μπει ιδανικά το καλοκαίρι με την διάθεση στα ύψη, σας περιμένουμε όλους στον Μύλο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ..

(+) Νέα δουλειά αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του 2010 και οι Coldplay. Kαι το θετικό είναι ότι στην παραγωγή βρίσκεται ξανά o Βrian Eno, για δεύτερη φορά, μετά το αξιόλογο ''Viva la Vida''(2008).

( ) ''Fish Tank''. Έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές και θεωρείται από πολλούς η καλύτερη βρετανική ταινία της περασμένη χρονιάς. Εμένα με άφησε με ανάμικτες εντυπώσεις. Συμπαγές το story, που επικεντρώνεται στην μίζερη ζωή μιας 15χρονης, που ζει με την αδιάφορη μητέρα και την μικρή της αδερφή σε εργατικό προάστιο του Λονδίνου. Όλα αλλάζουν όταν η μητέρα της γνωρίζει έναν νέο boyfriend, ο οποίος βλέπει ερωτικά και την κόρη...Έτσι δημιουργείται ένα ερωτικό τρίγωνο, που παρουσιάζει ενδιαφέρον, αλλά χαρακτηρίζεται και από κάποιες υπερβολές ή ακρότητες από την μεριά του άντρα. Πάντως, εξαιρετική η ερμηνεία της πρωταγωνίστριας Katie Jarvis, που παρουσιάζεται ώριμη και σοβαρή. Επιπλέον, όσο και σφυχτοδεμένη να είναι η εξέλιξη της υπόθεσης, σε αρκετά σημεία καταντά κουραστική και προβλέψιμη. Σύντομα σε dvd..



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου