Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

MY WEEKLY REVIEW


(+) ''The Suburbs'' από Arcade Fire. Λίγα λόγια είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά πλέον έχω ενθουσιαστεί, συγκινηθεί για τα καλά για την ακρίβεια. Ο στίχος γεμάτο ουσία και η πανέμορφη ενορχήστρωση με έχουνε αφήσει άφωνο. Να μην ξεχάσω να αναφέρω και το τέρμα αντίθετο ''Month of May'', που θα μπορούσε να ανήκει και σε μια punk-rock μπάντα. Οι δυνατές κιθάρες και ο ξέφρενος ρύθμος του κομματιού αποτελούν μια ευχάριστη και πολύ καλή πρόγευση για το νέο τους άλμπουμ που κυκλοφορεί σε δύο περίπου μήνες.

(-) ''Interpol''...Ναι, αυτός είναι ο εμνευσμένος τίτλος του νέου, τέταρτου δίσκου των Ιnterpol που θα κυκλοφορήσει μέσα Σεπτέμβρη. Τίτλος που θα ταίριαζε σε άλμπουμ-ντεμπούτο μιας νέας μπάντας, όχι όμως και εδώ. Ας ελπίσουμε να αξίζει το περιεχόμενο τουλάχιστον, που είναι και το σημαντικότερο.

( ) Η ανανεωμένη λίστα των 500 καλύτερων τραγουδιών όλων των εποχών σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone. Σαφώς και δεν συμφωνώ, όπως και οι περισσότεροι, με την κατάταξη. Όπως και να έχει παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον, από κοινωνικομουσικοιστορικής πλευράς...Η παλιά λίστα που δημιουργήθηκε πριν από 6 περίπου χρόνια εδώ, ενώ η νέα εδώ..


(-) ''Date Night''. Aπλά δεν μου άρεσε, και περίμενα να μου αρέσει, κυρίως εξαιτίας του Steve Carell, που τον θαυμάζω και απολαμβάνω ως κωμικό. Κατ'αρχήν δεν ενθουσιάστηκα με το ακραία σουρεαλιστικό σενάριο, που το βρήκα ρηχό και προβλέψιμο. Την ταινία θα την χαρακτήριζα κωμικορομαντική περιπέτεια, θέλοντας να παίξει σε τρία ταμπλό, μάλλον κάπου χάνεται. Είχα ακούσει και καλά λόγια για την Tina Fay, που με κούρασε αρκετά ερμηνευτικά και επιπλέον δεν έδεσε τόσο καλά με τον Steve Carell.

(-) Η τραγική εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος χθες. Όχι ότι περίμενα και τίποτα τρομερό, αλλά όχι και έτσι...Φοβάμαι πως θα επιβεβαιωθεί η αρχική πρόβλεψη που είχα κάνει πριν το ματς και για τον όμιλό μας (δηλαδή 0 γκολ στο ενεργητικό και 1 πόντο από το ματς εναντίον της Νιγηρίας)...

(+) Βlack Keys - ''Tighten Up''. Για την εξαιρετική τους δουλειά τα είχα πει εδώ. Tώρα μετά τα promo videoclips με το πρόστυχο δεινοσαυράκι Frank κυκλοφόρησε νέο, φοβερό videoclip. Απλά δεν υπάρχει...

2 σχόλια:

Comfis είπε...

Ανυπομονώ για το Ίντερπολ! Το Lights το άκουσα, δεν είναι καθόλου κακό!

Καινούριο Arcade?? Γιούυπι! Για να σπεύσω!

Όσο για την εθνική, κρίμα, αλλά αναμενόμενο!

The Escapist είπε...

Περιμένω εντυπώσεις σου από τα νέα κομμάτια των Arcade..

Δημοσίευση σχολίου