Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Lars and the Hands of Light - The Looking Glass


Indie Pop, LP (Κυκλοφορεί από τα τέλη Μαρτίου)

Εκτός από την pop-ομάνα Σουηδία υπάρχει και η γειτονική Δανία που βγάζει αξιόλογα pop μουσικά σχήματα όπως τους Efterklang, Asteroids Galaxy Tour και άλλους. Σήμερα θα αναφερθώ στο project Lars and the Hands of Light του Lars Vognstrup και το ντεμπούτο τους ''The Looking Glass''.

O Lars Vognstrup στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε μπάντες όπως τους Wolfkin, Money Your Love και Junior Senor. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως dj σε bars του μακρινού και εξωτικού Los Angeles εώς που αποφάσισε να γυρίσει στην πατρίδα. Έτσι φέρνοντας την καλοκαιρινή, relaxing και happy αύρα του L.A. στην Κοπεγχάγη, και συνεργαζόμενος με την αδερφή του Line και 2 άλλους τυπάδες σχημάτισε το προαναφερόμενο group.

Αυτό που θα ακoύσει ένας ακροατής στο ''The Looking Glass'' είναι εύπεπτη, χαρούμενη indie pop, έντονα κιθαριστική σε κάποιες φάσεις, εμπλουτισμένη με synthesizers σε κάποια άλλα σημεία του δίσκου. H φωνή του Lars είναι συμπαθητική και αρκετές φορές ακούμε και την αδερφή του να δίνει και μια γλυκιά, θηλύκη νότα με τα φωνητικά της σε κάποια κομμάτια. Γενικότερα ο δίσκος θα αρέσει σε όσους γουστάρουν ανάλαφρα pop ακούσματα. Ότι πρέπει δηλαδή για αυτήν την εποχή...

Ξεχωρίζω τα ''Μe Me Me'' και ''Κeep my feet tagging along''..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου