Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

MY WEEKLY REVIEW


(+) Το 16λεπτο ταινιάκι ''Logorama'' (2009). Kέρδισε το φετινό Oscar στην κατηγορία ''Best Animated Short Film''. Έξυπνη ιδέα, έντονη δράση και κοφτερό χιούμορ γύρω από την άγρια καταδίωξη του βίαιου εγκληματία κλόουν Ronald McDonald, της αλυσίδας fast food McDonalds, από την αστυνομία (αποτελούμενη από ανθρωπάκια Michelin)! Ένα απολαυστικό και γλυκόπικρο σχόλιο κατά της εμπορευματοποίησης και του υπερκαταναλωτισμού...Δείτε το! (Ακολουθεί ολόκληρη η ταινία σε video στο τέλος).

(-) Λέγαμε για το Rockwave Festival την προηγούμενη εβδομάδα και ήδη άρχισαν τα προβλήματα...Δεν ξεκίνησε η προπώληση, όπως κανονικά θα έπρεπε να αρχίσει, εφόσον οι Black Eyed Peas τελικά βγήκαν από το αρχικό δελτίο τύπου! Έτσι, τελικά περιμένουμε να ολοκληρωθεί πρώτα το line up...

(+) To γνωστό, επιτυχημένο άλμπουμ ''American Idiot'' των GreenDay, ετοιμάζεται να γίνει ταινία! Ακούγονται τα ονόματα του Tom Hanks για σκηνοθέτη και Julia Roberts για πρωταγωνίστρια..Η υπόθεση: H ιστορία τριών εφήβων στην αμερικάνικη επαρχία. Ο ένας πάει στον στρατό, ο δεύτερος δοκιμάζει την τύχη του στην μεγαλούπολη, ενώ ο τρίτος αναγκάζεται να μείνει στην επαρχιακή πόλη
επειδή αφήνει έγκυο την γκόμενά του...

( ) Αlice in Wonderland. Δεν μπορώ να πώ ότι με χάλασε, αλλά τελικά δεν νομίζω να άξιζε τα 8€ το εισιτήριο..και αυτό γιατί εδώ στην Θεσσαλονίκη δεν θέλουν να μας φέρουν την 3D έκδοση. Όμορφη, ψυχεδελική σκηνοθεσία από τον Tim Burton, ευχάριστη ροή της υπόθεσης χωρίς βέβαια να καταφέρνει να με ψυχαγωγήσει ιδιαίτερα, ούτε να με κάνει να γελάσω και ούτε φυσικά να με συγκινήσει..(αλίμονο, μεγάλα παιδιά είμαστε!)


(+) Το άλμπουμ-ντεμπούτο ''Introducing'', από τις Brilliant Colors. Σκονισμένες κιθάρες, βρώμικος ήχος, φευγάτα φωνητικά, noise pop αισθητική και μικρές, αλλά γερές δόσεις rock'n'roll κομματιών από τις τρεις Αμερικανίδες. Ξεχωρίζω το ''Absolute Anything'', που μοιάζει με τον 80s ύμνο ''99 Luftballons'' της Νena..

(+) Hold Your Horses - ''70 Million''. Δεν έχω ιδέα για την μπάντα, απλώς λατρεύω το videoclip που ακολουθεί...



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου