Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

MY WEEKLY REVIEW


( ) Τζούλια Αλεξανδράτου. Η κοπέλα μονοπώλησε το ενδιαφέρον μιας ολόκληρης χώρας τις τελευταίες ημέρες και μετατόπισε τον ελληνικό λαό από την οικονομική κρίση. Μία χρυσοπουλημένη, καλογυρισμένη τσόντα άλλαξε για πάντα την ελληνική σόουμπιζ...Γεννήθηκε μια νέα πορνοστάρ? Ο καιρός θα δείξει. Πάντως, φήμες θέλουν την Sirina Productions να κυκλοφορεί και δεύτερη ''ταινία'' με τις επιδόσεις της Τζούλιας...

(-) Marina and the Diamonds ή αλλιώς Μαρίνα Διαμάντη. Τα είχαμε πεί και στο παρελθόν εδώ. Aπό τον περασμένο Οκτώβριο είχα ακούσει το αδιάφορο EP. Δεν νομίζω να τα πάει και καλύτερα στο πρώτο της άλμπουμ, απλά απογοητευτικό. Aδιάφορη ποπ μουσική, τραγούδια που μου μοιάζουν όλα ίδια. Προτιμώ φυσικά την Lily Allen.

(+) Οk Go το συγκρότημα, ''Τhis too shall pass'' το κομμάτι. Δεν γράφω για το τραγούδι, αλλά για το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ βιντεοκλίπ (ακολουθεί στο τέλος) που όπως διάβασα χρειάστηκε 7 μήνες να γίνει...Άξιζε πάντως!

(-) To θρίλερ ''The Box'' (''To Kουτί''), με την Cameron Diaz, που παίζει αυτή τη στιγμή στις αίθουσες. Ενδιαφέρον, ρετρό σκηνοθεσία που δημιουργεί μια χιτσκοκική ατμόσφαιρα. Από εκεί και έπειτα όμως οι αδιάφορες ερμηνείες και κυρίως το κακό σενάριο χαλάνε το όλο δημιούργημα.


(-) Το γεγονός ότι το ''Alice in Wonderland'' του Tim Burton δεν έχει κάνει ακόμη πρεμιέρα στην Θεσσαλονίκη σε 3d μορφή, και δεν έχω ιδέα πότε θα το κάνει. Αν έχει κανείς περαιτέρω πληροφορίες για αυτό το θέμα ας με ενημερώσει..

(+) Aπόψε λέω να ξενυχτίσω για τα Oscars. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η μάχη μεταξύ του πρώην ζεύγους για το βραβείο της Καλύτερης Ταινίας. ''Avatar'' ή ''The Hurt Locker''? Θα το δούμε. Επίσης, θα γίνει το κακό και θα πάρει η Sandra Bullock το Οscar Α'Γυναικείου Ρόλου, ενώ αναμφίβολα το αξίζουν περισσότερο η Carey Mulligan, η Meryl Streep ή η Gabourey Sidibe? Μάλλον...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου