Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

MY WEEKLY REVIEW

Η επαναφορά του weekly για το 2010 μετά από ένα διάλειμμα αρκετών εβδομάδων, κυρίως λόγω εξεταστικής, που επιτέλους τελείωσε...Νέα από τον κινηματογράφο, μουσικά σχόλια και άλλα πολλά (σχεδόν) κάθε Σαββατοκύριακο..


(+) Δύο ταινίες περιμένω αγωνιωδώς. Για την πρώτη τα είπαμε εδώ. Η δεύτερη είναι η ταινία ''The Runaways'', δηλαδή την ιστορία του ομώνυμου εφηβικού, κοριτσίστικου συγκροτήματος των 70's. Την γνωστή frontman της μπάντας Joan Jett, την ενσαρκώνει η αγαπημένη Kristen Stewart, αποσπώντας θετικά σχόλια και από την ίδια την τραγουδίστρια. Η επίσημη πρεμιέρα της στις Η.Π.Α. είναι στις 19 Μαρτίου. Οπότε εμείς εδώ περιμένουμε...Eδώ και το trailer.

(+) Τα ερχόμενα σπουδαία live στην συμπρωτεύουσα. Editors στις 15 Απριλίου, Piano Magic στις 21 Μαρτίου. Ιan Brown στις 26 Φεβουαρίου. Να τους τιμήσουμε. Τον Richard Hawley δυστυχώς δεν μπόρεσα να τον δω...

(+) Το εκπληκτικό animation ''Mary and Max''. Έκανε πρεμιέρα στην χώρα μας την προηγούμενη Πέμπτη. Ομοίου επιπέδου με το περσινό ''Up'', απλώς όχι τόσο εμπορικό. Αναμφίβολα κάτι παραπάνω από απλά κινούμενα σχέδια, τόσο από τεχνικής, όσο και από συναισθηματικής σκοπιάς. Διαβάστε εδώ το review.

(+) H indie ρομαντική ταινία ''Medicine for Melancholy''(2008). Mια εκκεντρική ερωτική ιστορία μεταξύ δύο ανθρώπων στην πόλη του San Francisco. Όμορφη φωτογραφία και υπόθεση με αρκετές κοινωνικές προεκτάσεις που προκαλούν το ενδιαφέρον του θεατή.


(-) Η ότι να'ναι εμφάνιση του Liam Gallagher στα Brits. Παρέλαβε το βραβείο για το ''BRIT's Album
of 30 Years'' και έπειτα πέταξε το βραβείο και το μικρόφωνο στο κοινό, δημιουργώντας προβλήματα και μαλώνοντας με τους ιθύνοντες. Μιλώντας για την ιστορία των Oasis, αναφέρθηκε σε πολλούς, αλλά παρέλειψε να αναφερθεί στον αδερφό του, που ήτανε και η ψυχή της μπάντας...

(+) To UpnLoud Party στον ΘΕΡΜΑΪΚΟ, στην παραλία.  Όμορφες μουσικές, με την ίδια, ανεβασμένη διάθεση. Αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε σε διαφορετικό χώρο, σε ένα από τα ιστορικότερα cafe-bar της Θεσσαλονίκης.

(+) Nic Cage As Everyone. Ρήξτε μια ματιά σε αυτό το απίθανο blog, που απεικονίζει την φάτσα του ηθοποιού Nicolas Cage ενσωματωμένη σε φάτσες μεγάλων προσωπικοτήτων. Ξεκαρδιστικό! Ένα παράδειγμα ακολουθεί...(Πασίγνωστη ποπ τραγουδίστρια γνωστή για τις ακραίες εμφανίσεις της...)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου