Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

My Weekly Review Vol.7



(+) Οι λίστες των bloggers για τα καλύτερα μουσικά άλμπουμ και τις καλύτερες ταινίες του 2009. Ενδιαφέρουσες απόψεις και πολυποίκιλες λίστες με καλές ταινίες και όμορφες μουσικές που ορισμένων αγνοούσα την ύπαρξή τους. Εγώ προσωπικά φέτος δεν συμμετέχω σε κεντρικές ψηφοφορίες (με αγχώνουν οι λίστες δεκαετίας...) και σκοπεύω μετά τα μέσα Δεκέμβρη να αναρτήσω προσωπικές λίστες ταινιών και δίσκων για το 2009.

(-) Η ταινία ''Jennifer's Body''. Τραγική από κάθε όψη, ούτε τα νάζια και οι σέξι πόζες της Megan Fox δεν τη σώζουν. Προσωπικά θεωρώ το σχετικά ανάλογο π.χ. ''Twilight'' μια κλάση ανώτερο...
Κορυφαία στιγμή της ταινίας όταν η ροκ μπάντα είναι έτοιμη να θυσιάσει την Megan στον Σατανά...τότε ο frontman μπροστά στο φοβισμένο θύμα ξεστομίζει την εξής μυθική ατάκα..ΔΙΑΒΑΣΤΕ την..αξίζει!!
''Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να καταξιωθείς ως συγκρότημα στις μέρες μας? Είμαστε πολλοί στο είδος αυτό, όλοι χαριτωμένοι...και αν δεν φοράς δερμάτινα και δεν γράψεις τραγούδια για καθυστερημένους την πάτησες. Εντάξει? Ο Σατανάς είναι η μόνη μας ελπίδα!''
Απλά τέλειο!! Εδώ που τα λέμε όμως το soundtrack της ταινίας είναι αρκετά καλό, σε αντίθεση με την ταινία.

(+) Ο φετινός δίσκος ''Man of Aran'' της αγγλικής indie rock μπάντας British Sea Power. Απλά καταπληκτική μουσική. Ντύνει μουσικά την βραβευμένη ταινία του 1934, ''Man of Aran''.

( ) Η έρευνα του βρετανικού περιοδικού Word Magazine, το οποίο ζήτησε από τους αναγνώστες του να εκφράσουν την άποψή τους για τα χειρότερα συγκροτήματα. Εδώ τα κύρια αποτελέσματα:
1. Nickelback, 2.Lighthouse Family, 3.Toploader, 4.Razorlight, 5.Savage Garden, 6.M People, 7.Maroon 5, 8.4 Non Blondes, 9.Snow Patrol, 10.Spin Doctors. Την συνέχεια διαβάστε εδώ.
( ) Το βρετανικό συγκρότημα Keane, που παλιότερα άκουγα ευχάριστα και αργότερα κατρακύλησε στην εκτίμησή μου θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Άνοιξη νέο EP με οκτώ νέα τραγούδια. Για να δούμε...

(+) Οι Killers κυκλοφόρησαν την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS το τέταρτο Χριστουγεννιάτικο single τους ''Happy Birthday Guadalupe''. Το βρήκα γλυκό και ευχάριστο. Όλα τα κέρδη προορίζονται για τις ανάγκες αντιμετώπισης του AIDS στην Αφρικανική ήπειρο.

(+) Η πόλη των Ιωαννίνων. Όμορφη, μελαγχολική αυτήν την εποχή, και με την έντονη παρουσία των φοιτητών. Την επισκέφτηκα με αφορμή το UPnLOUD Party που πραγματοποιήθηκε προχθές σε ένα μπαρ της πόλης.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου