Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

My Weekly Review Vol.6


(+) Το χθεσινό live των Nouvelle Vague στο Principal. Τους έβλεπα πρώτη φορά live και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι μου άρεσαν πολύ. Ιδιαίτερα οι τραγουδίστριες..συγκεκριμένα η ξανθιά Nadeah Miranda (photo επάνω). Ακραία σέξι, ναζιάρα, θεόμουρλη με απίστευτη σκηνική (και όχι μόνο) παρουσία και όμορφη φωνή. Για περίπου δύο ώρες μας παρουσίασαν τις κλασικές τους διασκευές στο γνώριμο μουσικό τους στυλ. Το Principal ήτανε γεμάτο..παρόλο το τσιμπημένο εισιτήριο...άξιζε πάντως!

(-) H ταινία ''Paranormal Activity''. Aπλά απογοητευτική με τραγικό φινάλε. Βαρετή στο μεγαλύτερο μέρος της, επιφανειακή και καθόλου πρωτότυπη. Προτιμώ τα σαφώς ανώτερα ''The Blair Witch Project'' και ''Cloverfield''. Παντώς μπράβο για το αποτελεσματικό promotion των συντελεστών, και έτσι η ταινία είχε τεράστια εμπορική επιτυχία...
(-) Το γεγονός ότι η ταινιάρα ''(500) Days of Summer'' προβάλλεται μόνο στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ...

(-) Σύμφωνα με το ΝΜΕ το καλύτερο (!!) τραγούδι της δεκαετίας είναι το ''Crazy in Love'' της Beyonce...τα συμπεράσματα δικά σας...

(+) Η ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Florence στην ιστοσελίδα ΠΟΠ+ΡΟΚ.

(+) Σύμφωνα με τον drummer των Interpol Sam Fogarino η μπάντα σκοπεύει στις αρχές του 2010 να κυκλοφορήσει το τέταρτο στούντιο άλμπουμ τους!

(+) Η Carla Bruni επιβεβαίωσε την συμμετοχή της σε νέα ταινία του Woody Allen!

( ) Οι Vampire Weekend μας παρουσιάζουν το πρώτο single ''Cousins'' από τον νέο τους δίσκο ''Contra''. Συμπαθητικό τραγουδάκι με ευχάριστο videoclip.

Kαι τέλος, ένα μικρό βιντεάκι από το χθεσινό live...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου