Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

My Weekly Review Vol.5



(+) Το 50ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης που τελειώνει σήμερα. Συμπαθητικές ταινίες (αυτές που είδα εγώ τουλ.), sold out προβολές, σινεφίλ κόσμος διαφορετικών ηλικιών από διάφορες χώρες και ένα ευχάριστο περιβάλλον συντέλεσαν στο να απολαύσουμε την συγκεκριμένη κινηματογραφική εβδομάδα. Και του χρόνου!

(  ) Η αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα West Ham United συνεργάζεται με την τραγουδίστρια Katy Perry. Σκοπός της συνεργασίας: Η κυκλοφορία μιας σειράς καυτών εσωρούχων!

(-) Η νέα ταινία ''Surrogates'', με τον παλαίμαχο Bruce Willis. Μια ρομποτική και εντελώς ψυχρή απεικόνιση ενός κατά τ'άλλα ενδιαφέροντος υπαρξιακού concept. Έτσι, πιστεύω πως παραθέτει μόνο την μια όψη του νομίσματος. Δηλαδή ο δημιουργός αγνοεί τον ανθρώπινο/συναισθηματικό παράγοντα και εστιάζει μόνο στις ψυχρές ερμηνείες των αντικαταστατών.

(+) H ταινία ''Mysterious Skin'' του 2004, με τον αξιόλογο ηθοποιό Joseph-Gordon-Levitt, που την παρακολούθησα μόλις χθες. Προσεγμένη παραγωγή και σωστή διαχείριση ενός πολύ λεπτού και δύσκολου θέματος: Tην παιδική κακοποίηση. Η ταινία παλινδρομεί ανάμεσα στο φανταστικό στοιχείο και την σκληρή και απάνθρωπη πραγματικότητα.

(+) Και πάλι κάτι από το 2004. Το υπέροχο άλμπουμ-ντεμπούτο των Veils. Μέχρι πρόσφατα πίστευα πως το πολύ καλό φετινό ''Sun Gangs'' είναι ο καλύτερός τους δίσκος. Τελικά ήμουν λάθος, το ''The Runaway Found'' απλά δεν υπάρχει...

(-) Καλά δεν είχε κάνει για λίγο καιρό δηλώσεις μετά την διάλυση των Oasis. Τώρα δεν σταματάει..μια για τη σειρά ρούχων του..μια για τον αδερφό του που συνεχίζει να αγαπάει, αλλά δεν μπορούν να συνυπάρξουν..και φυσικά για την νέα μπάντα που ετοιμάζει και εννοείται πως θα είναι καλύτερη από τους Oasis (όπως φυσικά μάλλον μόνο ο ίδιος πιστεύει!!)
(-) Ένα συγκλονιστικό ροζ σκάνδαλο που είναι έτοιμο να βγει επίσημα στην δημοσιότητα σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso. Αφορά ομαδικά όργια σε κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας! Απλά τραγικό..για περισσότερες λεπτομέρειες κλικ εδώ.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου