Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

My Weekly Review Vol.4





(-) Η αυτοκτονία του Γερμανού τερματοφύλακα του Αννόβερου και της Εθνικής Γερμανίας Robert Enke, το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης. Η τραγική απώλεια του συμπαθέστατου 32χρονου βύθισε ολόκληρη την Γερμανία και τον ποδοσφαιρικό κόσμο σε θλίψη και πόνο. Έτσι δυστυχώς συνειδητοποιούμε ποιά μοιραία αποτελέσματα μπορεί να έχουν τα χρόνια περιστατικά κατάθλιψης, ιδίως όταν αυτά, υπό τον φόβο της κοινής γνώμης, κρατούνται χρόνια ολόκληρα θαμμένα στην ψυχή του ασθενή.

(-) Ο πατέρας του Άγγλου διεθνή ποδοσφαιριστή John Terry, που προσωπικά αντιπαθώ, συνελήφθη να πουλά ναρκωτικά σε ένα μπαρ στο Essex...έλεος..

(+) Το ''Κόμμα του Σεξ'' (Sex Party) διεκδικεί θέση στη Βουλή της Αυστραλίας! Με ηγέτιδα μια 45χρονη πορνοστάρ, σκοπεύει να αγωνιστεί για μια σειρά παραγνωρισμένων ζητημάτων σχετικά με τον έρωτα..για να δούμε..δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

(-) Η αντιμετώπιση της εκκεντρικής Beth Ditto των Gossip, όταν βρέθηκε για live στη χώρα μας, από μια μερίδα κομπλεξικών Ελλήνων. Τα παρακάτω δηλώνει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SONIK: ''Πέρυσι το καλοκαίρι που παίξαμε στην Ελλάδα, σου ορκίζομαι ότι μόλις πήγα να περπατήσω ανάμεσα στο κοινό, δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην περπατάει μακριά μου όταν τον πλησίαζα''. Και φήμες θέλουν τους Gossip να έρχονται και φέτος το καλοκαίρι...

(-) To τραγικό γεγονός ότι κανένα δισκοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είτε πρόκειται για γνωστή εμπορική αλυσίδα ή μικρό ανεξάρτητο δισκοπωλείο, δεν διέθετε την αλμπουμάρα της Florence. Άντε μετά να μην το κατεβάσεις από το ίντερνετ...
(+) H βρετανική σειρά FM. Τρομερά ανάλαφρη, αστεία και αστείρευτα διασκεδαστική. Μας απεικονίζει την τρελή καθημερινότητα ενός μουρλού ραδιοφωνικού σταθμού. Αποτελείται μόνο από έξι 20λεπτα επεισόδια. Thanks Mr Brightside. Αναζητήστε την..

(+) O δίσκος Τhe Twilight Saga: New Moon Soundtrack. Για την ταινία δεν μπορώ να εκφραστώ, δεν την έχω δει ακόμη και μάλλον δεν θα μου αρέσει...αλλά το soundtrack του είναι τρομερό.
Πώς να μην είναι άλλωστε με συμμετοχές των Killers, Editors, Thom Yorke, Death Cab for Cutie, Band of Skulls, Bon Iver και άλλων που παρήγαγαν κομμάτια αποκλειστικά για την ταινία..περισσότερα σύντομα...

(+) O ηθοποιός John Malkovich στην κωμωδία ''The Great Buck Howard''. Σαν κωμωδία μέτρια, αλλά η ερμηνεία του πρωταγωνιστή εκπληκτική και φοβερά εκκεντρική..




4 σχόλια:

Wrong Guy είπε...

ένα άλλο θέμα που αν θέλεις συζητάμε είναι το γιατί να το αγοράσεις το άλμπουμ και να μην το κατεβάσεις δωρεάν, από τη στιγμή που τόσα χρόνια τα χρυσοπλήρωνες τα σιντί

μ'αρέσει το μπλογκ σου

The Escapist είπε...

σε ευχαριστώ για τα θετικά σου σχόλια! Όσον αφορά το θέμα των cd είμαι και εγώ υπέρ του δωρεάν downloading γενικότερα..άλλωστε έτσι ανακαλύπτεις και εμβαθύνεις σε μουσικές και συγκροτήματα που αλλιώς μάλλον δεν θα γνώριζες ποτέ...απλώς μιλώντας για μένα νιώθω υπέροχα όταν αγοράζω κάποια ιδιαίτερα cd που απλά έχουν μια ξεχωριστή θέση ακρόασης για μένα και κυριολεκτικά τα λιώνω στις ακροάσεις..κατά αυτόν τον τρόπο νομίζω πως λέω το ευχαριστώ μου στον δημιουργό του δίσκου..

Wrong Guy είπε...

οκ,συμφωνώ σε αυτό.και εγώ αγοράζω κάποια σιντί,τα οποία όμως πρώτα έχω λιώσει σε mp3 και μετα συνεχίζω να τα ακούω εκεί και το σιντί στολίζει τη βιβλιοθήκη μου!

The Escapist είπε...

ναι, όντως τα mp3 πλέον είναι και πιο πρακτικά στην καθημερινή τους χρήση από ότι τα παραδοσιακά cd..

Δημοσίευση σχολίου