Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

My Weekly Review Vol.3



(+) Η νέα ταινία Zombieland με τον Jesse Eisenberg και την Emma Stone. Απλά εξαιρετική, ο ορισμός της ψυχαγωγίας. Περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες...

(-) Tο νέο videoclip των Rammstein. Αυστηρώς ακατάλληλο. Μάλλον τα παλικάρια πειραματίζονταν, χωρίς να ξέρουν που ακριβώς να καταλήξουν. Να παράγουν ένα μουσικό videoclip ή μια ποιοτική τσόντα? Τελικά, κανονικότατη τσόντα τους βγήκε...έλεος..

( ) Οι πολύωρες ουρές για ένα εισιτήριο των U2 το πρωί της προηγούμενης Δευτέρας, ακόμη και στο tickethouse της Θεσσαλονίκης. Ευτυχώς τα εισιτήρια δεν εξαντλήθηκαν τόσο γρήγορα όσο αναμένονταν και εγώ πήρα χαλαρά το δικό μου το απόγευμα της Δευτέρας, χωρίς να περιμένω σε ουρά.
(+)  Τα live mixing στον UPnLOUD. Η σχέση μας με τα μικρόφωνα αναπτύσσεται θετικά και ομαλά και σύντομα θα βρισκόμαστε on air.

( ) H πρόσφατη εμπειρία της Pink. Είχε συναυλία στο Birmingham της Αγγλίας και όταν πήγε να μπει στα καμαρίνια το security προσωπικό δεν την άφησε να μπει και της ζητούσε επίμονα ταυτότητα...τέλειο!

( ) Άλλο ένα κουτσομπολιό..Η τραγουδίστρια Katy Perry τα έχει εδώ και κάποιους μήνες με τον τρελό showman Russell Brand. Την ώρα που η Katy βρισκόταν στο Βερολίνο, ο δικός της έκανε αυτό..

(-) To νέο videoclip των Muse για το όμορφο κομμάτι ''Undisclosed Desires''. Πολύ καλώδιο βρε παιδιά...

(+) Ο νέος φουτουριστικός κύβος ''Rubik's 360''. Μετά τα μέσα των 80's και τον αρχικό, κλασικό πλέον κύβο, επιτέλους ριζικά ανανεωμένος και απόλυτα προσαρμοσμένος στις σύγχρονες απαιτήσεις. Καλό κουράγιο για όσους ασχολούνται..

(+) Η ενδιαφέρουσα αναφορά του troktikou για τα τεράστια προβλήματα που συνδέονται με την ύπαρξη του ''ποδηλατόδρομου'' στην Θεσσαλονίκη.

 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου