Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

My Weekly Review Vol.2



(+) H 23χρονη Amber Heard. Την ανακάλυψα όταν είδα προχθές την ταινία ''The Informers''. Εντελώς άκυρη η ταινία, αλλά εμπλουτισμένη με όμορφες παρουσίες. Μία από αυτές ήτανε και η Amber, που θεωρείται η νέα Megan Fox του Hollywood και εμφανίζεται περισσότερο γυμνή παρά ντυμένη κατά την διάρκεια της ταινίας...

(+) H παρουσία του μουσικού καναλιού MTV και στην Θεσσαλονίκη. Επιτέλους εκτός της πρωτεύουσας έχουμε τώρα και εμείς MTV. Αρχικά στην πιλοτική του μορφή μεταδίδει συνεχόμενα videoclip για όλα τα γούστα.

(-) Ο 5χρονος Giuliano Stroe, που από 2 ετών ασχολείται επαγγελματικά με το bodybuilding και είναι ήδη κάτοχος ρεκόρ Guinness. Έλεος το καημένο το παιδάκι!


(-) O solo δίσκος του Paul Banks, frontman των σπουδαίων Interpol. Αν με ρωτούσε κάποιος αυτή τη στιγμή ποιό συγκρότημα ακούω και γουστάρω περισσότερο θα απαντούσα τους Interpol. Το προσωπικό του project ''Julian Plenti...is skyscraper'' με άφησε όμως αδιάφορο.
( ) Η xxx έκδοση του videoclip του single των Girls ''Lust for Life''. Tην ανακάλυψε ο Mr.Brightside. Όχι μόνο προκλητική, αλλά και τέρμα ακραία...

(+) Οι ταινίες ''Κυνόδοντας'' και ''Paranormal Activity''. ΄Έχω ακούσει και διαβάσει πολλά για τις συγκεριμένες ταινίες. Για διαφορετικούς λόγους νομίζω ότι είναι άκρως ενδιαφέρουσες και ανυπομονώ να τις δω σύντομα.

(+) Ο Κινέζος καλλιτέχνης Liu Bolin, γνωστός και ως o αόρατος άνθρωπος. Έχει δημιουργήσει μια πρωτότυπη μορφή τέχνης. Βάφεται ολόκληρος και προσαρμόζεται στο εκάστοτε περιβάλλον. Nice! Παρατηρήστε την φωτογραφία κάτω. Για περισσότερες φωτογραφίες του, κλικ εδώ..





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τρελάθηκα με τον Κινέζο! τόσο πολύ που αναρωτιέμαι μήπως είναι μοντάζ και μας δουλεύει.

Κατά τα άλλα αστέρι η Heard, ωραίος ο Κυνόδοντας και περιέργεια για το Paranormal. Θα προσπαθήσω να το δω σύντομα γιατί ακούω ακραία αντικρουόμενες απόψεις.

The Escapist είπε...

k egw evala thn pio akraia fvtografia apo thn sullogh pou duskola ton vriskeis...

Δημοσίευση σχολίου