Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

My Weekly Review Vol.1

Έτσι, για τον εμπλουτισμό του παρόντος blog κάθε Σαββατοκύριακο, από σήμερα και στο εξής, θα παραθέτω ένα προσωπικό Weekly Review με πράγματα/ιστορίες/πρόσωπα/μουσικές/ταινίες που με ενθουσίασαν/συγκίνησαν/άρεσαν ή και τα αντίθετα...




(+) H ταινία ''Revanche'', δυνατή και συγκινητική, σίγουρα μία από τις ευχάριστες κινηματογραφικές εκπλήξεις για εμένα φέτος.

(-) Η Μαρίνα Διαμάντη ή αλλιώς η Marina and the diamonds. Κάθε εβδομάδα προωθείται ένα νέο pop symbol από την Βρετανία, πράγμα που σιγά σιγά κουράζει, ιδίως αν δεν διαφαίνεται και ένα μεγάλο μουσικό ταλέντο, όπως στην προκειμένη περίπτωση. Τουλάχιστον η συγκεκριμένη έχει ελληνικές ρίζες...

( ) Τα τρελά αποτελέσματα στο Champions League. Διπλό της πεθαμένης Μίλαν μέσα στη Μαδρίτη, ήττα της Μπάρτσα από την Rubin Kazan...και τεσσάρα της Unirea μέσα στο Ibrox της Σκωτίας!

(+) Τα μικρόφωνα και το στούντιο του UPnLOUD. Έτοιμα να λειτουργήσουν και να υποδεχτούν τις μουσικές εκπομπές μας.


( ) H μπουτίκ και η σειρά ρούχων στο Π.Α.Μ.Α.Κ. Μιλάμε πλέον για αληθινό κολλέγιο!

(-) To γεγονός ότι το εξαιρετικό ''Intro'' των ΧΧ συνδέεται άρρηκτα με το ''Next top model'' του Αnt1. Ανεβάζει κάποιος την κομματάρα στο FaceBook, και ακολουθούν 15 σχόλια. Από αυτά, ούτε ένα για το τραγούδι, και τα 15 αναφέρονται στην Καγιά ή/και την εκπομπή της.

(-) Η σοκαριστική και θλιβερή υπόθεση της Desiree Jennings. H νεαρή Αμερικανίδα, εξαιτίας μιας νευρικής διαταραχής που προκλήθηκε από εμβόλιο για την κοινή γρίπη, μπορεί να περπατήσει πλέον μόνο ανάποδα.

(+) H συναυλία των U2 στο Λος Άντζελες (σήμερα στις 6.00 τα ξημερώματα, ελληνική ώρα) σε ζωντανή μετάδοση από το YouTube. Για όσους δεν θα κοιμούνται, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούνε τι θα δούμε σε 10 μήνες στο ΟΑΚΑ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου