Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

La Roux από La Roux


Οι La Roux είναι άλλο ένα μουσικό σχήμα που έχει προκαλέσει αρκετό θόρυβο στην Βρετανία τους τελευταίους μήνες. Το δίδυμο αποτελείται από την τραγουδίστρια με την εκκεντρική φράντζα Elly Jackson και τον κρυμμένο παραγωγό/συνθέτη Ben Langmaid. Σκοπός τους, όπως διαφαίνεται, η αναβίωση του electro pop των 80's.
Αρκετά καλός μου φάνηκε και ο πρώτος, ομώνυμός τους δίσκος, χωρίς να ενθουσιαστώ ιδιαίτερα (ίσως για αυτό να ευθύνεται και η Florence με το ''Lungs'').
Το άλμπουμ μπαίνει πολύ δυναμικά με την κομματάρα ''In for the kill''. Στην συνέχεια όμως είχα την αίσθηση ότι τα υπόλοιπα κομμάτια μοιάζουν έντονα μεταξύ τους, τόσο σε ρυθμό, όσο και σε ύφος και στίχους. Ξεχωρίζει κάπως το όμορφο μπαλαντοειδές ''Cover my eyes''.
Γενικά με τραγούδια όπως το ''I'm not your toy'' ή το ''Bulletproof'' μιλάμε για έναν παιχνιδιάρικο, χορευτικό και εφηβο-ερωτικό δίσκο.
Εύπεπτη και με μια ρετρό αίσθηση pop μουσική, ευχάριστη μεν, τίποτα λιγότερο, αλλά και τίποτα περισσότερο κατά την γνώμη μου.

2 σχόλια:

W. είπε...

Δε θέλω να φανώ κακός αλλά πέραν της εκκεντρικότητας του ντεκόρ δε μου φάνηκε να διαφέρει πολύ από την πλειοψηφία των τωρινών μέινστριμ ακουσμάτων.

The Escapist είπε...

nai kapou ekei hthela na kataliksw kai egw..polu ntoros gia to tipota..ena aplo paixnidiariko almpoumaki einai..analogo px ths lily allen kata thn gnwmh mou

Δημοσίευση σχολίου