Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Strawberry Swing από Coldplay


Νέο single από το υπέροχο ''Viva la Vida or Death and all his Friends'' από τους Coldplay. Δεν θα σταθώ τόσο στο τραγούδι, που είναι από τα αγαπημένα μου από τον δίσκο, γλυκό, μελωδικό και καλοκαιρινό, επέλεξαν να το κάνουν single την καταλληλότερη στιγμή. Αυτό που πραγματικά με ενθουσίασε είναι το videoclip. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν παρατήρησα κανένα αρνητικό σχόλιο στο youtube, ιδίως και από άτομα που δηλώνουν την δυσαρέσκεια τους για το συγκρότημα ή το κομμάτι.
Χάρηκα γιατί είχα καιρό να δώ καλό videoclip από τους Coldplay. Tι να πρωτοθυμηθώ, το γελοίο και κακόγουστο ρομποτάκι στο ''Talk'' ή τα παντελώς αδιάφορα πρόσφατα ''Viva la Vida'' και ''Violet Hill''.
Το χεράκι τους στο ''Strawberry Swing'' έβαλε η καλλιτεχνική ομάδα Shynola, που στο παρελθόν έχουνε συνεργαστεί με τους Radiohead, Blur και τους Queens of the Stone Age. Tο αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτικό. Βλέπουμε τον αληθινό Chris Martin ως υπερήρωα να μπαίνει σε περίεργες περιπετειώδεις καταστάσεις για να σώσει μια κοπέλα...
Η παρουσία και η προσαρμογή του ζωντανού Chris μέσα σε έναν φανταστικό καρτουνίστικο κόσμο παρουσιάζεται, με την απαραίτητη φαντασία και την κατάλληλη τεχνογνωσία από τους Shynola, ως υψηλή κινηματογραφική τέχνη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου