Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Shia LaBeouf - Το νέο πρόσωπο των Blockbuster


Ο 23χρονος ηθοποιός Shia LaBeouf είναι στον καλύτερο δρόμο να γίνει μελλοντικά ο νέος σταρ του Hollywood. Ήδη θεωρείται από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς και αποτελεί το αγαπημένο παιδί του σπουδαίου Steven Spielberg. Γεννημένος σε μια αφροαμερικανική γειτονιά στο Los Angeles μεγάλωσε σε ένα άστατο και δύσκολο περιβάλλον και με γονείς χίπηδες!
Εγώ προσωπικά τον πρωτοείδα στο ''Disturbia'' και αργότερα στο ''Eagle Eye''. Φαίνεται να του ταιριάζουν ταινίες-ρόλοι που σχετίζονται με περιπέτεια και δράση και νομίζω ότι είναι καλός σε αυτό. Μάλλον το Hollywood βρήκε ένα φρέσκο πρόσωπο που μπορεί να πρωταγωνιστεί σε αμερικανιές/blockbuster.
Ο Shia συμμετείχε στο νέο ''Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull'', στο προπέρσινο ''Transformers: The Game'' και φυσικά στο φετινό sequel ''Transformers: Revenge of the Fallen'', που δεν έχω δει ακόμη.
Όσον αφορά τις γυναίκες δεν πρέπει να τα πάει και άσχημα. Αν και δεν δηλώνει γυναικάς, φήμες τον θέλουν να τα έχει με την εκρηκτική συμπρωταγωνίστρια του από τα Transformers Megan Fox.
Γενικά πιστεύω ότι πρόκειται για έναν καλό ηθοποιό, όπως δείχνουνε τα πρώτα του δείγματα, που θα απασχολεί την βιομηχανία του κινηματογράφου και θεάματος και στο μέλλον.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου