Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Wait for Me από Moby


Όταν μου έρχεται στο μυαλό ο Moby σκέφτομαι κατευθείαν τον εκπληκτικό του δίσκο Play, που τον πρωτοάκουσα πριν από καμιά δεκαριά χρόνια...Από εκεί και έπειτα, έπεσε στην εκτίμηση μου, εφόσον δεν ενθουσιάστηκα με τις επόμενες δουλειές του.
Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί πλέον ο νέος του δίσκος, το ''Wait for Me''. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε αρκετά, και μου θύμησε σε αρκετά σημεία του το Play. Αυτήν την φορά ο Moby επιστρέφει πολύ ήρεμος και μελωδικός. Τα φωνητικά στον δίσκο είναι λίγο περιορισμένα, και ο δίσκος χαρακτηρίζεται από ambient και electro blues ήχους. Ίσως ο πιο μελαγχολικός του δίσκος.
Για να μην παρεξηγηθώ το ''Wait for Me'' δεν είναι για όλες τις ώρες, αντιθέτως πιστεύω ότι εξυπηρετεί μόνο έναν συγκεκριμένο σκοπό. Αποτελεί μια πολύ καλή (ίσως άριστη) μουσική επιλογή, αν επιθυμεί κανείς να χαλαρώσει το βράδυ σπίτι του ή να πέσει για ύπνο. Για οτίδηποτε άλλο το άλμπουμ μάλλον θα φανεί βαρετό και μονότονο...

Ο Moby θα εμφανιστεί το επόμενο Σάββατο στο Rockwave Festival στην Μαλακάσα..ακολουθεί το videoclip του ατμοσφαιρικότατου ''Shot in the back of the head''..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου