Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Rockfake festival...


Πήγαμε μια βόλτα από την Θεσσαλονική στην κοντινή Μαλακάσα και γυρίσαμε. Αυτή ήτανε η εμπειρία μου από την 2η μέρα του Rockwave festival. Αντί να δούμε Killers, Duffy περάσαμε μια ολόκληρη μέρα μέσα σε ένα λεωφορείο!
Τί να πω, δεν θέλω να γκρινιάξω και πολύ, καθώς σκέφτομαι για το πως θα νιώθουν οι θερμόαιμοι fans των Killers ή άτομα που είχανε μια παρόμοια τραυματική εμπειρία στο κοντινό παρελθόν (Depeche Mode).
Δυστυχώς οι ανησυχίες μου, σε post μου στις αρχές του μήνα, για τις καλοκαιρινές συναυλίες στην Ελλάδα βγήκανε αληθινές.
Όπως φαίνεται τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως, και σύμφωνα με δηλώσεις των υπευθύνων, έφταιγε το χαλάζι και η δυνατή βροχή το μεσημέρι, που κατέστησαν αδύνατη την διεξαγωγή της συναυλίας.
Ότι και να έφταιγε, γεγονός είναι ότι για άλλη μια φορά βλέπουμε το πόσο ανοργάνωτα, ανεύθυνα και επιπόλαια λειτουργεί η χώρα μας.
Τη στιγμή που η συνεχόμενη βροχόπτωση είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο για τα καλοκαιρινά φεστιβάλ του εξωτερικού, εδώ καταρρέει ολόκληρο το σύστημα...
Όσον αφορά τις ανακοινώσεις των υπευθύνων, πέρα από μια επιστολή για γκάνγκστερ δημοσιογράφους που θέλουν το κακό του φεστιβάλ, τουλάχιστον ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες εξαργύρωσης των εισητηρίων. Είναι από τις 6 Ιουλίου μέχρι και τις 6 Αυγούστου στα TicketHouse.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου