Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

I think we're gonna need a bigger boat από The BPA


Πίσω από το βρετανικό μουσικό project BPA (Brighton Port Authority) κρύβεται ο μεγάλος Fatboy Slim, που μας έχει χαρίσει πολλά εξαίσια dance tracks κατά το παρελθόν.Αυτή τη φορά πήρε στο στούντιο διάφορους μουσικούς, με διασημότερους τους Iggy Pop και David Byrne, και δημιούργησε ένα αρκετά συμπαθητικό dance άλμπουμ, που κυκλοφορεί εδώ και τρεις μήνες.
Συνολικά, ο συγκεκριμένος δίσκος δεν αποτελεί τίποτα το ιδιαίτερο από μουσικής πλευράς, αλλά ακούγεται άνετα και χαλαρά ολόκληρος, εφόσον όλα τα κομμάτια που περιέχει είναι ανάλαφρα feel good-dance κομμάτια.
Βέβαια, υπάρχουν και κάποιες εξαίρεσεις.Το ''He's Frank (Slight Return)'' σε συνεργασία με τον Iggy Pop είναι απλά κομματάρα.Είναι το τραγούδι που θα ευχόμουν να άκουγα κάθε φορά έξω το βράδυ (αλλά δυστυχώς δεν ακούω).Πιασιάρικο ροκ που σε κάνει να το χορέψεις, με την χαρακτηριστική βραχνή φωνή του Iggy Pop.
Δεύτερον, το απόλυτο καλοκαιρινό κομμάτι ''Toe Jam'', που σε πετάει κατευθείαν στη θάλασσα με τους στίχους και την μουσική του.
Τέλος, πολύ συμπαθητικό και το ''Seattle''.
Και επειδή τα videoclip των παραπάνω τριών τραγουδιών είναι το ένα καλύτερο από το άλλο, αποδεικνύοντας την τέχνη και την εξυπνάδα που βρίσκονται από πίσω τους, παρουσιάζω και τα τρία αντίστοιχα...





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου