Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Mono in Vcf από Mono in Vcf


Τους άκουσα σχεδόν τυχαία, απρόσμενα και με ένα χρόνο καθυστέρηση.Ευτυχώς όμως τους γνώρισα.Οι Mono In Vcf (VCF: Voltage Controlled Filter) είναι μια ψυχεδελική dream pop μπάντα από την Tacoma της Seattle.Συγχαρητήρια στα παιδιά, που ο πρώτος, ομώνυμός τους δίσκος, είναι τόσο άρτια και ώριμα κατασκευασμένος, που σε καθηλώνει από το πρώτο λεπτό εώς και το τελευταίο.
Πανέμορφα ατμοσφαιρικά ακούσματα, αυθεντική, μελωδικότατη pop στο μεγαλείο της.
Η περίεργη αίσθηση που άφησαν σε εμένα είναι ότι δεν τους λες ούτε μελαγχολικούς, ούτε ευδιάθετους, μάλλον παίζουν με μαεστρία ανάμεσα στα όρια των δύο συναισθημάτων.Επίσης, ναι μεν ο ήχος τους ακούγεται παλιός, αλλά ταυτόχρονα και φρέσκος και ζωντανός.
Τέλος, για να μην νομίζετε ότι υπερβάλλω (και είμαι ο μόνος) με αυτά που είπα..
'' Ή ήρεμη δύναμη της χρονιάς'' γράφει ο ''All Gone'' , ''O ομορφότερος δίσκος της χρονιάς.Δεν τον ακούς, τον βλέπεις'' λέει ο ''Back to Mono''.
Κομμάτια πραγματικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω..παρακάτω απολαύστε το πανέμορφο ''Masha''..

2 σχόλια:

*little painter..* είπε...

πολυ ωραιο το τραγουδακι..θα μπορουσες ανετα ν'ακους την μουσικη τους σε καθε περισταση..οταν εισαι χαρουμενος..οταν εισαι λυπημενος..οταν θες να τα σπασεις..οταν θες να ηρεμησεις..κατι που μεχρι τωρα ειχα αισθανθει μονο με την μουσικη των radiohead και των muse (που αντιγραφουν τους radiohead..:D )..

The Escapist είπε...

Ότι και να πούμε για τους Radiohead λίγο θα είναι..απλά μοναδικοί..

Δημοσίευση σχολίου