Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Michael Cera - To Uncool σύμβολο του Hollywood


Μετά την Ellen Page, θέλω να αναφερθώ και στον ταλαντούχο ηθοποιό Michael Cera, εφόσον πραγματικά θαυμάζω και εκτιμώ καλούς ηθοποιούς σε τόση νεαρή ηλικία.
Ο 21χρονος Michael Cera είναι ο ορισμός του φλώρου-ηθοποιού, φτάνει να δεις μια φωτογραφία του (όπως η παραπάνω).Γενικά, το γεγονός αυτό παρατηρείται στις σπουδαίες ερμηνείες του σε ταινίες όπως, ''Superbad'' και ''Juno''.Στις συγκεκριμένες ταινίες υποδύεται σταθερά και με επιτυχία έναν φλωρακό/αγαθό/καλό/ντροπαλό τυπάκο που περιπλέκεται σε διάφορες περίεργες καταστάσεις.
Και ναι..το κάνει τόσο καλά, όσο κανείς άλλος αυτήν την στιγμή στο Hollywood, δείχνοντας ότι έχει σπουδαίο ερμηνευτικό ταλέντο.Παράλληλα, παίζει και σε μια ροκ μπάντα.
Έτσι, πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα του cool και του trendy, δημιούργησε και πρεσβεύει ένα εναλλακτικό και σπάνιο τύπο ηθοποιού, που χαίρεσαι να τον βλέπεις και να τον συμπαθείς στην οθόνη.
Τέλος, πολύ καλή και η πιο πρόσφατή του ταινία που είδα, το ''Nick and Norah's Infinite Playlist'', που κυκλοφορεί σε dvd..


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου