Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

A lot of Love, a lot of Blood από Florence + the Machine


Η 22χρονη Βρετανίδα Florence Welch, και η μπάντα που την υποστηρίζει (the Machine), είναι το νέο hot όνομα από την Γηραία Αλβιώνα.
Η Florence ανακαλύφθηκε τυχαία από έναν μάνατζερ όταν τραγουδούσε μεθυσμένη στις τουαλέτες ενός club!
Εκρηκτική, δυναμική και με υπέροχη φωνή, σε συνδυασμό με την άρτια pop-art/soul μουσική που δημιούργησαν, οι Florence + the Machine συνθέτουν ένα πολύ καλό και επιτυχημένο σχήμα, που αρέσει στον κόσμο, όπως άρεσε και σε εμένα.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έχουν αναταράξει την βρετανική μουσική σκηνή, χωρίς καν να κυκλοφορήσουν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά (το ''Lungs'' αναμένεται να κυκλοφορήσει σε έναν περίπου μήνα).Επίσης, θα επισκεφτούν σύντομα την πρωτεύουσά μας, στα πλαίσια του αξιόλογου Synch Festival.
Έχουν κυκλοφορήσει δύο άκρως επιτυχημένα singles, το ''Kiss with a fist'' και το ''Dogs days are over'', και το EP ''A lot of Love, a lot of Blood'' που μόλις άκουσα.
Το συγκεκριμένο EP περιέχει τα δύο προαναφερόμενα singles και άλλα τρία κομμάτια.Συνολικά ένας πολύ καλός μίνι δίσκος, και επιτυχημένος προάγγελος του νέου τους άλμπουμ που περιμένουμε..
Τέλος, μια πρώτη γεύση του αναμενόμενου ''Lungs'' παίρνουμε από το videoclip που ακολουθεί. Είναι του ''Rabbit Heart (Raise it up)'', το πρώτο single του νέου τους άλμπουμ..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου