Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Depeche Mode...Αντιδράσεις


Ειπώθηκαν τόσο πολλά τις τελευταίες μέρες για το ατυχές συμβάν της ακύρωσης της συναυλίας των Depeche Mode στην Μαλακάσα την περασμένη Τρίτη.Εγώ δεν είχα και δεν έχω σκοπό να σχολιάσω αυτό το περιστατικό, εφόσον δεν παρευρέθηκα στο συναυλιακό χώρο και έτσι δεν μπορώ να νιώσω τον εκνευρισμό,την ταλαιπωρία και την απογοήτευση των ατόμων (και κάποιων φίλων μου) που ταξίδεψαν και ξόδεψαν αρκετά χρήματα για να δουν τον Dave Gahan και την παρέα του..
Αλλά βρήκα ένα ενδιαφέρον και διασκεδαστικό άρθρο στο postwave.gr, που το παραθέτω εδώ..το συγκεκριμένο κείμενο παρουσιάζει τις αντιδράσεις ορισμένων φανταστικών προσώπων, που καθένας τους αντιπροσωπεύει μια διαφορετική ομάδα ατόμων, γύρω από την ακύρωση της συναυλίας..

Ο τρελο-depechemodας : «Είδες φωνή ο manager; Τι ωραία που τα είπε, τρομερή εμπειρία, όταν έσβησαν τα φώτα ξεκίνησα να ζω ένα όνειρο, βυθισμένος στη μαγεία της φωνής του...Μετά τα άνοιξα τα μάτια μου και είδα τον κόσμο να φεύγει, περπατούσα μαγεμένος χωρις να με νοιάζει η ταλαιπωρία, γεμάτος από άλλη μια faith and devotion εμπειρία..»

Η τρελο-depechemodου : (κλαίγοντας) «Ας έβγαινε μόνο λίγο στη σκηνή, ας έλεγε μια λέξη πάνω στο φορείο, ας του κράταγε ο Fletcher τον ορό, ας έβγαζε λίγο τη μπλούζα ο Dave... θα ήμουν ευτυχισμένη αν έκανε εμετό πάνω μου!..»

Ο τρελοπαλιο-depechemodας : «Καλύτερα που δεν παίξανε φίλε, απαράδεκτα τα τελευταία τους, έχω ακούσει ότι έχουνε και κιθάρα! Είναι σίγουρο, ο Alan θα του έριξε τίποτα να τον δηλητηριάσει, δεν ξεχνιούνται αυτά».

Ο τρελοπωρομενοχαζεμενοκαβλ..-depechemodας δεν έχει πει τίποτα, είναι ακόμα στο terra vibe και περιμένει να βγούνε, κάτι ακούγεται για σήμερα, αν όχι, τότε υπάρχουν πιθανότητες για αύριο.

Ο μεταλάς: « Καλά ρε τι φλώροι είναι αυτοί; Δε βγήκε το συγκρότημα να παίξει και σηκωθήκανε και φύγανε... Ο τραγουδιστής των Necroburbulus Golumphagum είχε βγει μαχαιρωμένος με μισό συκώτι, τον πνεύμονα στο χέρι, λαιμό πνιγμένο, έπαιξε 2 ώρες, τα γάμησε, τον πήρε η νεκροφόρα και φύγανε!».



Ο νεοσκυλάς: «Αυτά είναι αγόρι μου ερασιτεχνισμός! Μαλάκας είναι ο Πλούταρχος που βγαίνει 12 νταν και γίνεται χαμός;»

Το ρεμπετόσκυλο: «Ο σωστός ο αοιδός κυρία μου, άπαξ και δεν την πιει στα γεμάτα, δεν βγαίνει να τα πει. Ετούτος δε βγήκε επειδή την ήπιε; Ερασιτέχναι...»

Ο φασίστας: « Δε με νοιάζει καθόλου! Αφού δεν παίζουνε ούτε στην Τουρκία, όλα καλά! Ή εδώ ή πουθενά!»

Ο γκαντέμης...
αυτός έχει να αρθρώσει λέξη απ'την ώρα που συνειδητοποίησε ότι έχει χάσει το απόκομμα απ'το εισιτήριο...


Ο ξερόλας -πρότυπό του ο Αλέφαντος: «Είναι απλό λέμε, ο Ντέιβης λέει στο μανατζαρέο, ρε καπαμά με τους άμπαλους που μου χεις για μπάντα δεν παίζω, βάλε μου 2 κιθάρες δεξια, 3 μπάσσα να κινούνται πάνω κάτω, ντραμίστα να φυσάει, πληκτρατζεί να κόβει την ανάσα και τους έχω τρελάνει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου