Κυριακή, 12 Απριλίου 2009

Where were you last night ?


Με την παραπάνω ερώτηση ο φωτογράφος Merlin Bronques (πρώην αποτυχημένος ροκάς) μας εισάγει στον ενδιαφέρον κόσμο του party photography, μέσω της σελίδας του lastnightsparty.com.

Ο Merlin δεν 'στήνει' ποτέ τις φωτογραφίες που τραβάει.Είναι κορυφαίος στο είδος του, και έχει την ικανότητα να τρυπώνει σε διάσημα και σπουδαία parties και να αποθανατίζει τα πάντα.Όποιος δει φωτογραφίες του, καταλαβαίνει αμέσως πως αδυναμία του αποτελούν οι αιθέριες υπάρξεις, τα μεθυσμένα μοντέλα και φυσικά κάθε λογής celebrities.Από μια σύντομη περιήγησή μου στο site βρήκα τυχαία και αυθόρμητες φωτογραφίες της Madonna, από ένα βρετανικό party του 2005.Παρατηρώντας την αρχειοθήκη στο site του, βλέπουμε πως τα τελευταία χρόνια έχει παρευρεθεί σε parties σε όλο τον κόσμο, από το Toronto και την Arizona μέχρι και το Amsterdam, το Tokyo και το Montreal!
Για αυτό άλλωστε, όπως ισχυρίζεται και ο ίδιος, για να τα προλάβει όλα, βγαίνει κάθε μέρα σε διαφορετικά μέρη..και την επόμενη μέρα ανεβάζει τις photo στο site.
Τα καταφέρνει πολύ καλά, εφόσον το site το επισκέπτονται περίπου 50000 άτομα κάθε μέρα!
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αρκετά σεμνές..για πιο τολμηρές και πρόστυχες επισκεφτείτε το site ή αγοράστε το βιβλίο του...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου