Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Sex Drive


Μετά από προηγούμενες αναφορές μου σε 'σοβαρές' ταινίες ακουλουθεί μια χαλαρή,απλή και νεανική κωμωδία που προσφέρει άφθονο γέλοιο,το Sex Drive.

Υπόθεση:
Ο αξιαγάπητος 18χρονος Ίαν νιώθει πως είναι ο τελευταίος αμερικανός παρθένος.Όλα αλλάζουν μόλις γνωρίζει την σέξι Ντανιέλ.Το προβληματάκι όμως είναι πως την γνώρισε μέσω ίντερνετ,δήλωσε διάφορες αναλήθειες και επιπρόσθετα τους χωρίζει μια τεράστια απόσταση.Η Ντανιέλ του υπόσχεται να του 'κάτσει' και έτσι ο Ίαν ξεκινάει με την παρέα του ένα περιπετειώδες ταξίδι για το Σικάγο..

Η ταινία αποτελεί φυσικός απόγονος μιας σειράς χαζοεφηβοαμερικάνικων ταινιών,ξεκινώντας από τα American Pie.Συνδιάζει το Road Trip με το Superbad.Βέβαια, νομίζω πως δεν ξεπερνά το τελευταίο ούτε στις κωμικές ατάκες, ούτε στους χαρακτήρες που υποδύονται οι νεαροί ηθοποιοί.
Δείχνει φανερά την ροπή των περισσότερων αμερικανών νέων(και όχι μόνο) προς το 'οπουδήποτε και με οποιονδήποτε' σεξ,αρκεί να γίνεται..Επίσης,και μέσω της ταινίας καταλαβαίνουμε το πόσο ισχυρό πλέον έχει γίνει το ίντερνετ,εφόσον είναι πια για πολλά άτομα το κύριο μέσω αναζήτησης σεξουαλικών επαφών.
Γενικά,όσοι αγαπούν αυτό το είδος ταινιών θα την θεωρήσουν σίγουρα πολύ ευχάριστη και διασκεδαστική.Είναι ότι καλύτερο έχω δει,σε νεανικές κωμωδίες,μετά το Superbad.
'Εκανε πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες τον Οκτώβριο και αναμένεται σύντομα σε dvd.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου