Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Ellen Page


Διαβάζοντας χθές για τη νέα ταινία που ετοιμάζει σκηνοθετικά πλέον η Drew Barrymore, το Whip It!, δεν ενθουσιάστηκα με το concept της ταινίας, αλλά χάρηκα όταν άκουσα το όνομα της πρωταγωνίστριας, η οποία θα είναι η Ellen Page.
Η μικροκαμωμένη (είναι μόλις 152cm) 22χρονη ηθοποιός από τον Καναδά, γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα όταν συμμετείχε το 2005 στο πολυσυζητημένο ψυχολογικό θρίλερ Hard Candy, υποδυόμενη μια ραδιούργα και επικίνδυνη έφηβη που εκδικείται έναν παιδεραστή.Την
συγκεκριμένη ταινία έτυχε να την δω πριν από λίγο καιρό, μένοντας έκπληκτος το πώς μια τότε 17χρονη κοπέλα με την γλυκιά φατσούλα, μπορούσε με τόση πειστικότητα και φυσικότητα να μπει στο πετσί ενός τέτοιου δύσκολου και ΄άρρωστου' ρόλου.


Εξαιρετική βέβαια και η ερμηνεία της στο περσινό Juno.Παίζοντας έτσι μια ασυνήθιστη και 'μαγκάκι' έφηβη που μένει ξαφνικά έγκυος, κέρδισε μια υποψηφιότητα για Οscar Α'Γυναικείου Ρόλου.
Γενικά, η δηλωμένη φεμινίστρια Ellen, παρόλου που είναι μικρή σε ηλικία και φαίνεται σαν ένα ήσυχο κοριτσάκι με αγγελικό πρόσωπο, είναι γεννημένη για δύσκολους και απαιτητικούς ρόλους.Για μένα η πιο χαρισματική νεαρή ηθοποιός του Hollywood, που έχει ακόμη πολλά να δώσει στον κινηματογράφο..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου